GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τo Google Maps στα στάδια της Βραζιλίας

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά στη Βραζιλία, οπότε αν σχεδιάζετε να το παρακολουθήσετε και χρειάζεστε...


Σε λιγότερο από μια εβδομάδα το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά στη Βραζιλία, οπότε αν σχεδιάζετε να το παρακολουθήσετε και χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το δρόμο σας, το Google Maps σας προσφέρει μια λύση.

Από την Τετάρτη, μπορείτε να εξερευνήσετε το εσωτερικό όλων των 12 γηπέδων που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς και τις γύρω περιοχές μέσω του Street View.

Προηγουμένως, γήπεδα όπως το Rua Professor Eurico Rabelo στο Ρίο ντε Τζανέιρο, θα μπορούσε εύκολα να βρεθεί στο Google Maps, αλλά το εσωτερικό τους παρέμενε κλειστό από τον εικονικό φακό του Street View.

Η οπτική επαφή για τα γήπεδα και τον εσωτερικό σχεδιασμό τους θα μπορούσε να είναι ζωτικής σημασίας, καθώς οι αρένες θα μοιραστούν στο Belo Horizonte, το Curitiba, το Natal, το Ρίο ντε Τζανέιρο, το Σαλβαδόρ, το Πόρτο Αλέγκρε, τη Μπραζίλια, την Fortaleza, την Cuiaba, το Manaus, το Recife και τοSao Paulo.

Μόνο έξι από τα 12 γήπεδα θα έχουν δυνατότητα Wi – Fi, σύμφωνα με την Washington Post, οπότε αν δεν έχετε σκοπό να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω κινητού, μπορεί να θέλετε να ξεκινήσετε την εξερεύνηση και τις σημειώσεις τώρα, πριν πατήσετε το πόδι σας στη Βραζιλία.

Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση