GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Παντελίδης ξέχασε τα λόγια του τραγουδιού του και ... δείτε ποιος "έσωσε" την κατάσταση! [video]

Ο Παντελής Παντελίδης το Σαββατοκύριακο βρέθηκε με τον Αντώνη Ρέμο και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζο...



Ο Παντελής Παντελίδης το Σαββατοκύριακο βρέθηκε με τον Αντώνη Ρέμο και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα. Όπως συνηθίζεται, ο Γιώργος κάθισε μαζί με τους συναδέλφους του και τους έδωσε το μικρόφωνο για να πουν ένα τραγούδι, ενώ ο κόσμος τους αποθέωνε.
Αφού είπε δικές του επιτυχίες, ο Αντώνης Ρέμος άρχισε να λέει το «Λιώμα Σε Γκρεμό» και μετά τους πρώτους δύο στίχους, έδωσε το μικρόφωνο στον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος ξαφνικά ξέχασε τα λόγια του τραγουδιού του!
«Θα το πω εγώ!» είπε τότε ο Γιώργος Μαζωνάκης προκειμένου να «σώσει» την κατάσταση, κι αφού τραγούδησε λίγο, πριν το ρεφρέν ξαναέδωσε το μικρόφωνο στον Παντελή , που με λίγα λεπτά καθυστέρηση, «έπιασε» το τραγούδι του από τον επόμενο στίχο.
govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση