GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: «Θέλω να μείνω έξω από την τηλεόραση. Παραήταν μεγάλη η έκθεσή μου» [photo]

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού. Ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά σίριαλ τα ...

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού. Ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά σίριαλ τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από την πρώτη στιγμή και σκαρφάλωσαν με μεγάλη επιτυχία στις πρώτες θέσεις με τις θεαματικότητες.
Ο ίδιος όμως αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα. Να τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι άλλο, ούτε συζητάω για κάτι. Θέλω να μείνω λίγο έξω από την τηλεόραση. Παραήταν μεγάλη η έκθεσή μου. Αρκετά. Είναι και οι επαναλήψεις που παίζονται».
Και κατόπιν ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε στο TV Έθνος: «Δεν είναι μόνο οικονομικό το μέλλον της τηλεόρασης. Και σε περιόδους με πολλά χρήματα, ήταν πάντα καλές και οι σειρές; Όχι. Υπάρχει ένα μεγάλο αβαντάζ τώρα: δεν υπάρχει μακροπρόθεσμος οραματισμός. Με αυτή την λογική δεν μπορείς να έχεις πρόγραμμα σπουδαίο».
Δείτε ποιος ηθοποιός το είπε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση