GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η νέα ερωμένη του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ [photo]

Είναι αθλητική δημοσιογράφος. Είναι γοητευτική. Είναι 42 ετών και πρόσφατα διορίστηκε ως σύμβουλος επί των αθλητικών του Γάλλου...



Είναι αθλητική δημοσιογράφος. Είναι γοητευτική. Είναι 42 ετών και πρόσφατα διορίστηκε ως σύμβουλος επί των αθλητικών του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ...
Η Ναταλί Ιανετά είναι σύμφωνα με πολλά γαλλικά ΜΜΕ η νέα ερωμένη του πιο καρδιοκατακτητή Προέδρου που πέρασε ποτέ από την Γαλλία.
Μάλιστα, τυγχάνει να είναι παντρεμένη και να έχει δυο παιδιά με τον επίσης αθλητικό δημοσιογράφο Ζαν Σαρλ Σαμπατιέ.
Όμως, η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά κάτι τέτοιο και μάλιστα είναι και οργισμένη με όλα όσα γράφονται και τονίζει ότι η δουλειά της είναι να βοηθήσει τον Πρόεδρο στην διοργάνωση του Euro του 2016 αφού θα γίνει στην Γαλλία.

Δήλωσε στο περιοδικό Paris Match: «Έχω πολλά ελαττώματα αλλά είμαι απόλυτα πιστή στον σύντροφό μου. Η οικογένειά μου, ο άνδρας μου, τα παιδιά μου, είναι η μεγαλύτερες επιτυχίες της ζωής μου».
Η Ναταλί έγινε επίσης έξαλλη και με την σύγκριση που έκανε το Paris Match με την ίδια και την Ζιλί Γκαγιέ την ηθοποιό για την οποία άφησε ο Ολάντ την Βαλερί Τριερβελέρ.
Η Ιανετά γνώρισε τον Ολάντ πριν από 12 χρόνια σε ένα πάρκο όταν τυχαία βρέθηκαν εκεί και ξεκίνησαν να μιλάνε για ποδόσφαιρο.
Από τότε έμειναν σε επαφή και η Ιανετά ήταν εκείνη που πρότεινε στον Ολάντ να «χρησιμοποιήσει» το Euro 2016 προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του προς το καλύτερο λίγο πριν τις εκλογές του 2017.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ολάντ κάποτε συζούσε επί χρόνια με την μητέρα των 4 παιδιών του και νυν υπουργό Οικολογίας, Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Όμως την παράτησε για την επίσης δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση