GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στη Ρόδο

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του  Συμβουλί...



Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του  Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.
Με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας, η Έλενα Ράπτη συμμετείχε ως ομιλήτρια στην ενημερωτική συνάντηση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρόδου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου για την πρόληψη της σχολικής βίας και του εκφοβισμού.
Την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 και ώρα 12:00 - 14:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων των Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων Ρόδου, η Έλενα Ράπτη ενημέρωσε το ακροατήριο της εκδήλωσης για την εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών παρουσιάζοντας όλα τα εργαλεία του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη του φαινομένου και την προστασία των παιδιών.
Οι εκπαιδευτικοί είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν: το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας» και να ενημερωθούν για τη μεγάλη πανευρωπαϊκή προσπάθεια πρόληψης και τερματισμού της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.
Θερμές ευχαριστίες στον σχολικό σύμβουλο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων Ρόδου κ. Εμμανουήλ Σοφό για την άψογη διοργάνωση αλλά και το συντονισμό της εκδήλωσης, καθώς και στα μέλη της διεθνούς οργάνωσης «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Ρόδου για την πολύτιμη αρωγή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση