GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μίμης Πλέσσας και ο Χρήστος Μενιδιάτης διασκέδασαν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Για ακόμη ένα τριήμερο το Posidonio πήρε φωτιά! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ξεσηκώνει το φανατι...



Για ακόμη ένα τριήμερο το Posidonio πήρε φωτιά!
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ξεσηκώνει το φανατικό κοινό του ερμηνεύοντας τα νέα του τραγούδια και παλαιότερες επιτυχίες του δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα ξέφρενου καλοκαιρινού party.
Το βράδυ της Παρασκευής, ο αγαπημένος μας «μεγάλος συνθέτης» Μίμης Πλέσσας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Κωνσταντίνο Αργυρό επιλέγοντας το Posidonio για να διασκεδάσει. O νεαρός λαϊκός τραγουδιστής- σαν καλός οικοδεσπότης- τον καλωσόρισε δια μικροφώνου γεμάτος συγκίνηση, ενώ εκείνος σηκώθηκε όρθιος, τον ευχαρίστησε και τον χειροκρότησε ένθερμα.
Το βράδυ της Κυριακής, συναντήσαμε εκεί τον
Χρήστο Μενιδιάτη με την σύζυγό του Νάνσυ Μπίσιου που γλέντησαν με τα τραγούδια του καλού φίλου και κουμπάρου τους, Κωνσταντίνου Αργυρού, αλλά και την Ελένη Χατζίδου που τραγουδούσε και χόρευε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σας περιμένει το επόμενο τριήμερο για να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης που δύσκολα θα ξεχάσετε!
Μαζί του εμφανίζονται: η Ελεάνα Παπαϊωάννου , ο Νικηφόρος , η Φανή Αβραμίδου, ο Πάρις, η Josephine, ο Haris Mos, η Βαλένθια Διγενή κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση