GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεαρές έκλεψαν Playstation από μαγαζί για να παίξουν!

Αδυναμία στα ηλεκτρονικά παιχνίδια είχαν δυο νεαρές φίλες, αλλά δεν είχαν την απαραίτητη κονσόλα και αποφάσισαν να…


Αδυναμία στα ηλεκτρονικά παιχνίδια είχαν δυο νεαρές φίλες, αλλά δεν είχαν την απαραίτητη κονσόλα και αποφάσισαν να…
κλέψουν μια από ένα κατάστημα εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών στα Τρίκαλα! Όμως, τις κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας!
Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξακρίβωσαν τα στοιχεία της 19χρονης Ελληνίδας και της 25χρονης Αλβανίδας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε η φορητή κονσόλα και επιστράφηκε στο κατάστημα. Οι δυο κοπέλες δεν συνελήφθησαν, καθώς η κλοπή είχε γίνει στις 30 Μαΐου και είχε παρέλθει το αυτόφωρο, οπότε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και ένα κατάστημα αλουμινίων διέρρηξε ένας 28χρονος στην κοινότητα Λιμίνη της Άρτας και έκλεψε από το πρώτο όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή και από το δεύτερο ένα ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου και το CD καταγραφής του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που τον είχε καταγράψει. Παρ’ όλα αυτά, άφησε ίχνη που οδήγησαν τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας στον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση