GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαίωση του Press-gr! Κατάργηση του 3% για τις ευρωεκλογές ζητά και ο Καρατζαφέρης...

Oι αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr ότι υπάρχει θέμα κατάργησης του πλαφόν 3% για τις ευρωεκλογές (εδώ) , οπότε σε αυτή την πε...

Oι αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr ότι υπάρχει θέμα κατάργησης του πλαφόν 3% για τις ευρωεκλογές (εδώ), οπότε σε αυτή την περίπτωση εκλέγονται(;) ευρωβουλευτές οι κ. Καρατζαφέρης και Χατζημαρκάκης, επιβεβαιώνονται!
Ήδη και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστηρίζει ότι είναι αντισυνταγματικό το πλαφόν του 3% για την είσοδο στο Ευρωκοινοβούλιο και με ένσταση στο εκλογοδικείο ζητάει να του δοθεί μια έδρα από τη Χρυσή Αυγή και ειδικά η τρίτη, αυτή που κατέχει ο κ. Επιτήδειος.
Ο κ. Καρατζαφέρης υποστηρίζει ότι είναι αντισυνταγματικό το πλαφόν του 3%, καθώς είναι αντίθετο σε συνταγματικές αρχές, όπως είναι της λαϊκής βούλησης, της ισότητας του εκλογικού δικαιώματος, της ισότητας των ευκαιριών των πολιτικών κομμάτων και της αναλογικότητας.
Σημειώνεται ότι το Εκλογοδικείο έχει κρίνει συνταγματικό το πλαφόν του 3%, αλλά ο κ. Καρατζαφέρης υποστηρίζει ότι έχουν σημειωθεί βασικές αλλαγές στη φυσιογνωμία των πολιτικών σχηματισμών που εισέρχονται στην Ευρωβουλή.
Όπως είναι γνωστό, ο ΛΑΟΣ κατά τις ευρωεκλογές έλαβε ποσοστό 2,7% (154.027 ψήφους).

4 σχόλια

  1. Μεγαλύτερη πουτάνα από τον Καρατζαφύρερ δεν υπάρχει στην πολιτική. Ίσως να τον περνάνε ο Μπουμπούκος και ο Μητσοτάκης (ο γέρος, γιατί ο νέος μπαλαφουμάς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ρημαδια τα πτηνα οπου ναναι κανουν τα κακακια τουs!!!!!!!!!εκεινο το 1.000.000 εκ ευρω=340.000.000 εκατομυρια δραχμεs που κατεθεσε στην τραπεζα κυπρου τι εγινε???????????που πηγαν τα χρηματα του ελληνικου λαου????????ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΑΛΟΠΟΥΤΑΝΕΣ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΑΛΟΝΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΓΡΑΜΑΤΩΣ ΚΑΙ Ω ΑΣΤΡΑΤΕΦΤΩΣ ΘΑΙΛΟΥΝΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ....Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΩΝΑΚΙ ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση