GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιδημία χωρισμών στη showbiz!

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης To έλεγαν οι αστρολόγοι, δεν ήταν ευοίωνες οι μέρες αυτές με τον Ανάδρομο, που δημιουργεί μπερδέματα, αλλά τα...


Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης

To έλεγαν οι αστρολόγοι, δεν ήταν ευοίωνες οι μέρες αυτές με τον Ανάδρομο, που δημιουργεί μπερδέματα, αλλά ταυτόχρονα κάνει και ξεκαθαρίσματα, που πολλές φορές πονάνε, αλλά τελικά γίνονται για καλό.

Χώρισε, λοιπόν, η Ελισάβετ Σπανού με τον μάνατζερ της Πάολας, Φώτη Ζογλοπίτη, για την ακρίβεια, έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό αλλά τώρα το μάθαμε- αλλά οι δυο τους συνεχίζουν να έχουν τακτική επικοινωνία και δεν αποκλείεται να τους ξαναδούμε μαζί στο μέλλον.

Χώρισε και ο Κώστας Φραγκολιάς με την μαία Μαρκέλα Κατσογιάννη, μετά από έναν πολύχρονο θυελλώδη έρωτα με πολλά σκαμπανεβάσματα. Η εξέλιξη αυτή στενοχώρησε πολύ τον Κώστα, αλλά ο Κριός που δεν το βάζει κάτω διασκέδασε με τους φίλους του στη Μύκονο το τριήμερο.

Επειδή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίζουν, δεν θα μας εξέπληττε μια μελλοντική επανασύνδεση.

Στο Χόλιγουντ, πρώτη είδηση είναι η αίτηση διαζυγίου της Melanie Griffith στον Antonio Banderas, ενώ και η pop star Rita Ora χώρισε από τον διάσημο DJ Calvin Harris και φυσικά, η Jennifer Lopez έστειλε σπίτι του τον χορευτή Casper Smart, με τον ίδιο να διαψεύδει τώρα κατηγορηματικά ότι την απάτησε με τρανσέξουαλ μοντέλο, όπως έχει γραφτεί.

Πολύς λόγος γίνεται και για την κρίση στο γάμο της θεατρολόγου Μαριλένας Παναγιωτοπούλου με τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Κοροξενίδη- η πρώτη επιστρέφει από το Dubai και αναζητά τηλεοπτική στέγη για την επόμενη σεζόν.

Η Μαριλένα, πάντως, που πέρασε το τριήμερο στη Μύκονο χωρίς εκείνον, το διαψεύδει, αν και οι ίδιοι της οι φίλοι λένε πως το ζευγάρι δεν είναι ουσιαστικά μαζί- ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και για τους δυο, αφού έχουν δυο μικρούς γιους που τους λατρεύουν.

Σε πολιτισμένη κρίση διαρκείας βρίσκεται κι ο γάμος της Χριστίνας Πολίτη με τον Σωτήρη Φουρτουλάκη- καθώς ο "εποικοδομητικός επαναπροσδιορισμός" της σχέσης τους, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει στο ΟΚ! δεν φαίνεται να απέδωσε καρπούς.

Και αυτό το ζευγάρι μας άρεσε πολύ και ελπίζουμε να τα βρουν, για να εκνευρίσουν κιόλας εκείνους που δεν έβλεπαν με καλό μάτι αυτή τη σχέση από την πρώτη στιγμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση