GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο έχεις μεγαλώσει; -Ενα site αποκαλύπτει την ωμή αλήθεια, χωρίς έλεος

Οι πάντες μπορούν να πουν με ευκολία πόσο χρονών είναι, έστω κι αν κάποιοι το εξομολογούνται μόνο στον εαυτό τους με ειλικρίνεια. Πόσο όμ...

Οι πάντες μπορούν να πουν με ευκολία πόσο χρονών είναι, έστω κι αν κάποιοι το εξομολογούνται μόνο στον εαυτό τους με ειλικρίνεια. Πόσο όμως έχουν μεγαλώσει; Μία ιστοσελίδα δίνει την απάντηση.

Το «You're getting old»- «Μεγαλώνεις»- χρειάζεται απλά την ημερομηνία γέννησης και απευθείας παραθέτει κάθε απίθανο τρόπο για να εκτιμήσει κανείς πόσο ακριβώς έχει μεγαλώσει. Από τον αριθμό των φορών που έχει χτυπήσει η καρδιά του ή έχει αναπνεύσει από τη στιγμή που ήρθε σε αυτό τον κόσμο, μέχρι την απόσταση που έχει διανύσει όσο η Γη κινείται γύρω από τον ήλιο με τον ίδιο ως «επιβάτη».

Αν αυτά δεν είναι αρκετά, η ιστοσελίδα θυμίζει τα γεγονότα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας του καθενός, αλλά περιλαμβάνει και ένα αρκετά μακάβριο γράφημα. Εκείνο που δείχνει πόσα άτομα που έχουν γεννηθεί την ίδια ημερομηνία παραμένουν εν ζωή.

Αν θέλετε να μετρήσετε με αυτό το διαφορετικό τρόπο την ηλικία σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ

3 σχόλια

  1. ΡΕ ΓΕΡΟΜΥΤΑΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΛΟΓΙΑ ΛΕΣ; Η -ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΑ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΡΕΠΟΥΣΗ.Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΕΣΑΙ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΣΟΥ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΣ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΠΟΡΝΟ. ΠΗΡΕΣ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΟΜ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΙΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ. ΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ;ΚΡΥΨΤΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΡΝΟΠΕΡΙΟΔΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΡΑΤΑ. ΕΚΛΥΣΗ ΗΘΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ .ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΕ ΑΚΟΛΑΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΑ. ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΛΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ME ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΗΝΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΡΑΓΙΣΕ ΕΓΙΝΕ ΘΡΥΨΑΛΛΑ.
    ΠΛΗΓΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΔΥΣΑΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση