GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ανένδοτο" αρχίζει ο Tσίπρας...

Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας την Τρίτη αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά άμεσα εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα, ο οποίος θα έχει χαρακτηρι...

Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας την Τρίτη αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά άμεσα εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα, ο οποίος θα έχει χαρακτηριστικά "ανένδοτου αγώνα ανατροπής". Ο νέος "ανένδοτος" θα είναι κατά όλων των κυβερνητικών επιλογών, τόσο μέσα όσο και έξω από τη Βουλή.
Η αρχή γίνεται την Πέμπτη με επίκεντρο την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και την σχετική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί. Ήδη έχουν σταλεί προσκλήσεις συμμετοχής με στόχο την κοινή δράση στο ΚΚΕ, τη ΔΗΜΑΡ, τους ΑΝΕΛ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους Οικολόγους, πέραν των κοινωνικών, αυτοδιοικητικών και συνδικαλιστικών φορέων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκστρατεία θα λάβουν μέρος, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, όλα τα κορυφαία στελέχη, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές του κόμματος .
Παράλληλα με την πολιτική εκστρατεία θα κινηθεί και η οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος με το στήσιμο νέων οργανώσεων, την προσέλκυση νέων μελών, την οργάνωση εκδηλώσεων διαμαρτυρίας και διαλόγου για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο από την κρίση.
Όσον αφορά στη ΔΕΗ, πρώτος στόχος, όπως θα τεθεί και στην εκδήλωση της Πέμπτης, είναι να αποτραπεί η ψήφιση του νομοσχεδίου από το κοινοβούλιο. Δεύτερος στόχος, η διερεύνηση νομικών δυνατοτήτων για την ακύρωση της εφαρμογής του νόμου.
Η ίδια τακτική θα ακολουθηθεί και σε άλλα νομοσχέδια όπως αυτό για το Ρυθμιστικό Σχέδιο. Εκδηλώσεις στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα.
Η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγκειται, σε πρώτη φάση, στο να μην περάσουν τα κρίσιμα νομοσχέδια που προαναφέρθηκαν, σε δεύτερη φάση, να μην περάσει το νέο ασφαλιστικό και σε τρίτη φάση να αποτραπεί η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή, ώστε να προκληθούν εκλογές.
Όλα αυτά συνιστούν την "τριλογία του ανένδοτου αγώνα" για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής και την πρόκληση εκλογών, σύμφωνα με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια



  1. μην πάθει τίποτα να προσέξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μη μοιάσει ο Τσίπρας , με τον γιαλαντζί ανένδοτό του, στον αείμνηστο Γεώργιο Παπανδρέου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση