GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδείχθηκε και επίσημα! To Facebook μας απομακρύνει από τους φίλους

Αποδείχθηκε και επίσημα πλέον πως το Facebook μας απομακρύνει από τους φίλους μας, μας κάνει αντικοινωνικούς και προκαλεί προβ...



Αποδείχθηκε και επίσημα πλέον πως το Facebook μας απομακρύνει από τους φίλους μας, μας κάνει αντικοινωνικούς και προκαλεί προβλήματα τις σχέσεις μας.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αυστραλία, το 50% των Αυστραλών ηλικίας 18-34 ετών ξοδεύει περισσότερο χρόνο με το Facebook από ότι με τους φίλους του, την οικογένειά του ή με την σχέση του.

Επιπλέον, οι περισσότεροι ομολογούν πως αν δεν ήταν το Facebook θα αφιέρωναν περισσότερο χρόνο για να βρεθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η αυστραλιανή μελέτη αναφέρει πως περισσότερες προσωπικές πληροφορίες γύρω από τη ζωή τους τείνουν να κοινοποιούν στο Facebook οι χρήστες που βιώνουν μοναξιά.

Συγκεκριμένα μελετώντας τα προφίλ συνολικά 616 γυναικών στο Facebook, οι ερευνητές του αυστραλιανού Πανεπιστημίου Τσαρλς Σταρτ διαπίστωσαν ότι οι πιο «ενεργοί» χρήστες ήταν συνήθως άτομα μοναχικά και πιο αποκομμένα από το κοινωνικό σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση