GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυνατότητα μετάφρασης των tweets λόγω Μουντιάλ

Με το Παγκόσμιο Κύπελο σε εξέλιξη, οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο κάνουν tweeting για το ίδιο θέμα σε πολλές διαφορετικές γλώσσες. Τ...


Με το Παγκόσμιο Κύπελο σε εξέλιξη, οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο κάνουν tweeting για το ίδιο θέμα σε πολλές διαφορετικές γλώσσες.
Το Twitter θέλει να καταστήσει ευκολότερο για τον καθένα, φέρνοντας τη δυνατότητα μετάφρασης στην εφαρμογή του για κινητά στο iOS app και ψάχνει στη Bing για να ανοίξει το δρόμο.
Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν τη δυνατότητα μετάφρασης στα tweets σε iOS apps, σύμφωνα με μια έκθεση του CNET. Μετά τη λήψη της ενημέρωσης του Twitter για iOS, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ σε ένα κουμπί μετάφρασης σε κάθε tweet για να εμφανιστεί στη μητρική τους γλώσσα.
Η ιδέα δεν είναι εντελώς νέα. Το 2012, το Twitter δοκίμασε ένα χαρακτηριστικό Μετάφρασης της Bing, που μεταφράζει αυτόματα τα tweets σε άλλες γλώσσες.
Πιο πρόσφατα, το Bing έφερε το χαρακτηριστικό μετάφρασης στο Android.
Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση