GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

UFO στον ουρανό του Λονδίνου; Δείτε το βίντεο!

Ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο απαθανάτισαν με την κάμερά τους επιβάτες πτήσης, πάνω από το Λονδίνο. Οι απόψεις δ...



Ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο απαθανάτισαν με την κάμερά τους επιβάτες πτήσης, πάνω από το Λονδίνο. Οι απόψεις διίστανται για το τι μπορεί, να είναι, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι, που θέλουν να πιστεύουν στην επίσκεψη εξωγήινων στον πλανήτη μας.

Το περιστατικό συνέβη στις 25 Μαΐου και το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο YouTube έχουν ήδη παρακολουθήσει περισσότεροι από 127.000 χρήστες.
Έχει διάρκεια κάτι περισσότερο από 2 λεπτά και δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο, που δεν μοιάζει με αεροπλάνο, να πετά πάνω από τα σύννεφα και να απομακρύνεται μετά από λίγο.
Ορισμένοι χρήστες έσπευσαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους, κάποιοι άλλοι όμως είναι λιγότερο ενθουσιώδεις, λέγοντας πως μάλλον πρόκειται για στρατιωτικό αεροσκάφος.
nooz.gr

1 σχόλιο

  1. Σιγά την είδηση.

    Εμείς στην Ελλάδα έχουμε 300 ούφο, τα οποία μάλιστα μας κυβερνάνε κιόλας!

    Λες να είμαστε εξωγήινοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση