GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Usher στηρίζει τον Justin Bieber: «Ήταν ένα αφελές παιδί! Δεν είναι ρατσιστής»

Στο πλευρό του 20χρονου ποπ σταρ, Justin Bieber, στάθηκε για ακόμα μία φορά ο Usher με ένα μήνυμα που έγραψε στο Instagram. Ο ...



Στο πλευρό του 20χρονου ποπ σταρ, Justin Bieber, στάθηκε για ακόμα μία φορά ο Usher με ένα μήνυμα που έγραψε στο Instagram.
Ο Usher θεώρησε χρέος του να υπερασπιστεί τον νεαρό τραγουδιστή, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και εφτά χρόνια, μετά την δημοσιοποίηση του video που δείχνει τον Bieber σε ηλικία 16 ετών να λέει ένα ρατσιστικό ανέκδοτο.

«Γιατί οι μαύροι φοβούνται τα αλυσοπρίονα;» ρωτάει ο Τζάστιν Μπίμπερ το κορίτσι που καθέται δίπλα του στο video. Kαι λίγο αργότερα -μιμούμενος τον ήχο του αλυσοπρίονου -δίνει την απάντηση: «Τρέξε!... Αράπη, αράπη, αράπη, αράπη, αράπη» και γελάει. Το επίμαχο video κυκλόφορησε πριν λίγες ημέρες, στο οποίο ακούγεται η φωνή ενός φίλου του Bieber, που τον ικετεύει να μην ολοκληρώσει το ρατσιστικό ανέκδοτο. Ο ποπ σταρ δεν τον άκουσε και σήμερα αντιμετωπίζει την οργή των θαυμαστών του, που πλέον δεν βρίσκουν καμία δικαιολογία για εκείνον.

Θέλοντας να κατευνάσει τα πνέυματα, ο Usher έγραψε: «Είμαι ένα άτομο που καταλαβαίνει πώς είναι να ωριμάζει κανείς, χωρίς κριτική διάθεση. Καταλαβαίνω ότι το να ωριμάζει κανείς είναι αποτέλεσμα πόνου και συνεχούς προσπάθειας. Έχοντας δει τον Τζάστιν Μπίμπερ να "κολυμπάει" ως νεαρός άντρας σε "δύσκολα νερά", μπορώ να πώ ότι πολλές φορές δεν έχει ακολουθήσει τον δρόμο που αρμόζει στις δυνατότητες του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ρατσιστής». Και συνέχισε: «Πριν πέντε χρόνια ήταν ένα αφελές παιδί που δεν ήταν σε θέση να κατανοήσει την αρνητική δύναμη και την υποβάθμιση που προέρχεται από το παιχνίδι της φυλετικής δυσφήμησης. Τώρα που πλέον είναι ένας νέος άντρας, έχει την ευκαιρία να δείξει τον καλύτερο εαυτό του και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για χιλιάδες παιδιά που τον ακολουθούν. Να μην κάνει τα ίδια λάθη».

Μετά τη δημοσιοποίηση του video που τραβήχτηκε το 2010, ο Justin Bieber ζήτησε δημόσια συγγνώμη σε όσους προσέβαλε, λέγοντας ότι στην ηλικία των 16 ετών δεν ήταν σε θέση να συνειδητοποιήσει πως η συγκεκριμένη λέξη μπορεί να πληγώσει κάποιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση