GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα γλυκό συνέδριο πραγματοποιείται στην Τρίπολη [video]

Στο 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής, το οποίο άρχισε χθες και συνεχίστηκε σήμερα, βρέθηκε η κάμερα του kalimera-arkadia...



Στο 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής, το οποίο άρχισε χθες και συνεχίστηκε σήμερα, βρέθηκε η κάμερα του kalimera-arkadia.gr.

Παρών ήταν ο νέος Υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος είπε ότι δεν έχει την αρμοδιότητες που αφορούν το συγκεκριμένο κλάδο, όμως τόνισε ότι όποτε χρειάστηκε κάτι, έγινε προσπάθεια να στηριχτεί o κλάδος.
Ο Πρόεδρος των Ζαχαροπλαστών Γιάννης Τερζής δήλωσε ότι είναι μία ευκαιρία για όλους να συζητήσουν και να αναδειχθούν τα προβλήματα του κλάδου, να προταθούν λύσεις και να χαραχτούν στρατηγικές.
Ενώ, ο πρώην Υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος μίλησε για την Αρκαδία, τον τόπο που φιλοξενεί αυτό το Πανελλήνιο συνέδριο.
Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μίλησε ο Σκυλακάκης Θεόδωρος – Ευρωβουλευτής, αναπτύσσοντας το θέμα "Η ισχύς εν τη ενώσει", ως όρος επιβίωσης στα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση