GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεκόρ Γκίνες για τη Σακίρα - Ο πρώτος άνθρωπος που ξεπερνά τα 100.000.000 likes [photos]

Με τις φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης της να οργιάζουν, ένα νέο ρεκόρ απολαμβάνει η κολομβιανή τραγουδίστρια καθώς κατάφερε να...



Με τις φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης της να οργιάζουν, ένα νέο ρεκόρ απολαμβάνει η κολομβιανή τραγουδίστρια καθώς κατάφερε να γίνει οπρώτος άνθρωπος που συγκέντρωσε πάνω από 100 εκατ. Likes στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Το ρεκόρ της Σακίρα επιβεβαίωσε και το Γκίνες. Η καλλιτέχνης ξεπέρασε τον Έμινεμ με τα 91,8 εκατ. likes και τη Ριάνα που έρχεται τρίτη με 89 εκατ.

Ο ιδρυτής του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, συνεχάρη τη τραγουδίστρια ανέφοντας στο μήνυμά του πως είναι ένα απίθανο επίτευγμα από έναν καταπληκτικό άνθρωπο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι 4,642 από τους ψηφιακούς θαυμαστές της Σακίρα ονομάζονται επίσης έτσι ενώ το Mεξικό, το Κάιρο και η Κωνσταντινούπολη είναι οι πόλεις με τους περισσότερους δηλωμένους θαυμαστές της κολομβιανής σταρ.
Δείτε τη σελίδα της Σακίρα στο facebook εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση