GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πάνω από 120 βουλευτές εναντιώνονται στη μικρή ΔΕΗ»

Την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, γιατί, όπως τονίζει, αυτό επιβάλλει «η κοινή λογική, η στοιχειώδης δημοκρατική ευαισθη...


Την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, γιατί, όπως τονίζει, αυτό επιβάλλει «η κοινή λογική, η στοιχειώδης δημοκρατική ευαισθησία αλλά και η μέχρι τώρα κοινοβουλευτική πρακτική (συνθήκη της Λισαβόνας)», ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας ότι πάνω από 120 βουλευτές εναντιώνονται στη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ».
Η Κουμουνδούρου τονίζει ότι η προσπάθεια του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος να αποφύγει την σύγκληση της ολομέλειας της Βουλής, προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο διενέργειας δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ», φανερώνει τον φόβο για μια σε βάθος συζήτηση στη Βουλή, αλλά και μια προσπάθεια να προσπεράσει τις μεγάλες αντιρρήσεις που εκφράζονται από βουλευτές ολόκληρου του πολιτικού φάσματος, απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, παρά τις επιμέρους διαφορές, η αντιπολίτευση εκκινεί από μια κοινή αφετηρία και καταλήγει σε ένα κοινό «διά ταύτα».
Πάνω από 120 βουλευτές εναντιώνονται στην δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ» και στην ιδιωτικοποίηση της και ζητούν το αυτονόητο, να διεξαχθεί δημοψήφισμα έτσι ώστε να αποφασίσει ο ελληνικός για αυτό το κορυφαίο ζήτημα.
Αν η κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στα επιχειρήματά της για τη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ», ας τα θέσει στην κρίση του λαού, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: www.real.gr

3 σχόλια

  1. Η δράση γιατρεύει το φόβο. Η αδράνεια δημιουργεί τρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ μη γυρίζεις την πλάτη σου στο φόβο. Πρέπει να είναι πάντα μπροστά σου, σαν κάτι που θα έπρεπε να το είχες σκοτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αδύναμοι άνθρωποι θέλουν να εξαρτώνται για να έχουν προστασία. Όσοι φοβούνται τους ανθρώπους αγαπούν τους νόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση