GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δράμα: Διέρρηξε 12 αυτοκίνητα μέσα σε ένα βράδυ!

Εξιχνιάστηκαν από τις διωκτικές αρχές 12 διαρρήξεις οχημάτων που διαπράχθηκαν στην πόλη της Δράμας... το βράδυ της 15/16-7-20...



Εξιχνιάστηκαν από τις διωκτικές αρχές 12 διαρρήξεις οχημάτων που διαπράχθηκαν στην πόλη της Δράμας...
το βράδυ της 15/16-7-2014.

Ως δράστης των διαρρήξεων συνελήφθη την Τετάρτη ένας 43χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διακεκριμένες φθορές.

Ειδικότερα, ο 43χρονος το πρωί της Τετάρτης διέρρηξε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στη Δράμα, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό του, καθόσον έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, μετά από την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν άμεσα εκτεταμένες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης, το ίδιο βράδυ (15/16-7-2014), διέρρηξε άλλα 11 οχήματα στην πόλη της Δράμας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, συνολικά:

το χρηματικό ποσό των 217 ευρώ, 12 λέβα Βουλγαρίας και 10 ρούβλια Ρωσίας
ένα κινητό τηλέφωνο
τρείς κάρτες ανάληψης χρημάτων
ένα βραχιόλι
διάφορα έγγραφα
Στην κατοχή του 43χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, καθώς επίσης ένας φακός.

Σημειώνεται, ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Πηγή

1 σχόλιο

  1. Δυστηχώς η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί-ληστείες-κλοπές-απόπειρες βιασμού.Που είναι η κυβέρνηση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση