GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρύτερη ποινή για τον οδηγό ταξί που είχε σκοτώσει 19χρονο Βρετανό στη Ζάκυνθο

Πιο βαρύς ο πέλεκυς για τον 23χρονο που είχε σκοτώσει 19χρονο Βρετανό στη Ζάκυνθο Αρχικά ο Στέλιος Μόρφης είχε καταδικαστεί σε 11 χρ...


Πιο βαρύς ο πέλεκυς για τον 23χρονο που είχε σκοτώσει 19χρονο Βρετανό στη Ζάκυνθο
Αρχικά ο Στέλιος Μόρφης είχε καταδικαστεί σε 11 χρόνια φυλάκισης, μετά όμως από έφεση του Εισαγγελέα Εφετών το δικαστήριο του επέβαλε κάθειρξη 16 ετών και 4ων μηνών.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι εκείνη την ημέρα είχε δεχτεί επίθεση τόσο από το θύμα όσο και από άλλους Βρετανούς, οι οποίοι τον κορόιδευαν και του έριχναν λέιζερ στα μάτια.
Μετά από συμπλοκή που ακολούθησε, ο 23χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον άτυχο Βρετανό, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά άλλοι τέσσερις ομοεθνείς του.

Όπως υποστήριξε, το μαχαίρι το κρατούσε τυχαία, καθώς εκείνη την ώρα έκοβε ένα φρούτο.
Ο 19χρονος Βρετανός είχε έρθει στη Ζάκυνθο για να γιορτάσει την αποφοίτησή του, μετά από πολλές δυσκολίες, καθώς έπασχε από μία σπάνια νευροπαθητική δυσλειτουργία του εντέρου.
Μία μέρα πριν από τη δολοφονία του, το θύμα είχε τηλεφωνήσει στους γονείς του και τους είχε εκφράσει τη χαρά του για το πόσο ωραία περνούσε στην Ελλάδα, ενώ επρόκειτο να επιστρέψει στην Αγγλία δύο ημέρες μετά.

Πηγή: Patrastimes

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση