GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φιλί ζωής» για τη ΝΕΛ έως το 2015

Έως το 2015 θα συνεχίσει η ΝΕΛ να εκτελεί δρομολόγια με τα πλοία «Ταξιάρχης» και «Aqua Maria» στις γραμμές Λαύριο – Αι Στράτη – Λήμν...


Έως το 2015 θα συνεχίσει η ΝΕΛ να εκτελεί δρομολόγια με τα πλοία «Ταξιάρχης» και «Aqua Maria» στις γραμμές Λαύριο – Αι Στράτη – Λήμνο – Καβάλα και Λαύριο – Ψαρά – Μεστά με απόφαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ). Όμως, σύμφωνα με την απόφαση, έως τα τέλη Δεκεμβρίου του 2015 υποχρεούται να τα αντικαταστήσει με νεότερα σε ηλικία.
Όσον αφορά το ε/γ-ο/γ «Θεόφιλος», σύμφωνα με την απόφαση του ΣΑΣ, θα εκτελεί δρομολόγια έως τα τέλη Οκτωβρίου του 2016. Το Συμβούλιο απέρριψε αίτημα της εταιρείας για τριετή ανανέωση. Είναι η δεύτερη παράταση που παίρνει η ΝΕΛ από το ΣΑΣ για την αλλαγή των δύο πλοίων της με νεότερα.
Πάντως εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από τη Σάμο και τη Λήμνο, που έδωσαν το παρόν στη συνεδρίαση του ΣΑΣ μιλώντας στο ΣΑΣ, διαμαρτυρήθηκαν γιατί η ΝΕΛ ακυρώνει πολλά δρομολόγια λόγω μηχανικής βλάβης ή προβλημάτων με την τροφοδοσία καυσίμων και υπογράμμισαν ότι υποβαθμίζεται η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία των νησιών του ανατολικού και βόρειου Αιγαίου.
Επίσης, ζήτησαν από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών να δρομολογηθούν καινούργια πλοία στις συγκεκριμένες γραμμές και να μην δοθεί άλλη παράταση στη ΝΕΛ.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση