GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετέφεραν πεζή σάκους με 21 κιλά χασίς στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Η θερμική κάμερα με την οποία είναι εφοδιασμένα τα αποσπάσματα της Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος που περιπολούν στον ορεινό όγκο τ...


Η θερμική κάμερα με την οποία είναι εφοδιασμένα τα αποσπάσματα της Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος που περιπολούν στον ορεινό όγκο της ελληνοαλβανικής μεθορίου, βοήθησε να εντοπιστούν τρεις Αλβανοί που μετέφεραν πεζή μεγάλη ποσότητα χασίς από την πατρίδα τους.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους υπόπτους να περνούν παράνομα στη χώρα από δύσβατη περιοχή κοντά στην Κρυσταλλοπηγή και προσπάθησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο. Εκείνοι τράπηκαν σε φυγή και κατάφεραν να διαφύγουν εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι. Πίσω τους, όμως, άφησαν έναν ταξιδιωτικό σάκο γεμάτο με 21 δέματα που περιείχαν συνολικά 20 κιλά και 902 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη ένας 24χρονος Αλβανός που, μαζί με έναν 20χρονο ομοεθνή του ο οποίος αναζητείται, μετέφεραν τα ναρκωτικά. Ο συλληφθείς αποκάλυψε ότι θα τα παρέδιδαν σε έναν 24χρονο συμπατριώτη τους που περίμενε με Ι.Χ. αυτοκίνητο κοντά στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής για να τα μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον παραλήπτη που περίμενε ακόμη να γίνει η παράδοση και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο και τέσσερα κινητά που είχαν πάνω τους οι δράστες, οι οποίοι οδηγούνται στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση