GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με 27 στην Αμερική

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ολυμπιακός από χθες το βράδυ. Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν από το βασικό στάδιο προετοιμασίας που πραγμα...



Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ολυμπιακός από χθες το βράδυ. Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν από το βασικό στάδιο προετοιμασίας που
πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία και τη Δευτέρα το πρωί φεύγουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να λάβουν μέρος στο τουρνουά Ιντερνάσιοναλ Καπ. Εκεί θα αντιμετωπίσουν σε φιλικά ματς τις Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

O Μίτσελ ανακοίνωσε την 27άμελη αποστολή και σε αυτή δεν βρίσκονται οι Κάται και Βλαχοδήμος που θα πρέπει να βρουν νέες ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Η 27μελής αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Αβ. Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπονγκ, Αυλωνίτης.

Αυτοί που βρέθηκαν στο Ζέεφελντ, αλλά δεν θα ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού: Βλαχοδήμος, Κάταϊ, Σάλιακας, Βούρος, Βέργος, Στρέντζος, Λυκογιάννης, Βατουσιάδης.
Εκτός έμειναν φυσικά και όσοι δεν ακολούθησαν την προετοιμασία επί αυστριακούς εδάφους. Πρόκειται για τους Σέποβις, Πελέ, Τ. Παπάζογλου, Ντιελνά, Λεάντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση