GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι γλίτωναν την ασφάλεια 300.000 κάτοχοι ΙΧ

Να κλείσει τις τρύπες που έδιναν το περιθώριο σε περίπου 300.000 κατόχους ΙΧ αυτοκινήτων να περιφέρονται από εταιρεία σε... ετα...



Να κλείσει τις τρύπες που έδιναν το περιθώριο σε περίπου 300.000 κατόχους ΙΧ αυτοκινήτων να περιφέρονται από εταιρεία σε... εταιρεία χωρίς να πληρώνουν ασφάλεια, στοχεύει ο νέος νόμος (4261/2014) για την ασφάλιση των οχημάτων.

Μεταξύ των σημαντικών αλλαγών που φέρνει είναι αναφορικά με την ανανέωση της ασφαλιστικής σύμβασης ή τη σύναψη νέας ασφάλισης, οι οποίες θα επιτρέπονται μόνο αφού προηγηθεί η καταβολή από τον ασφαλισμένο του αντίστοιχου ασφαλίστρου. Για το λόγο αυτό, ο νόμος απαγορεύει στις ασφαλιστικές εταιρίες να παραδίδουν ασφαλιστήρια συμβόλαια, εάν προηγουμένως δεν έχουν εισπράξει το ασφάλιστρο που αναλογεί στην παρεχόμενη κάλυψη.
Έτσι θα δοθεί λύση στο πρόβλημα των περίπου 300.00 ανθρώπων που με το προηγούμενο καθεστώς γυρνούσαν από εταιρεία σε εταιρεία, χωρίς να πληρώνουν εκμεταλλευόμενοι τα παραθυράκια της νομοθεσίας επιβαρύνοντας το κοινωνικό σύνολο!

Μειώθηκαν τα ανασφάλιστα οχήματα
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Αυτοκινήτων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Δημήτρη Ζορμπά, τα ανασφάλιστα οχήματα έχουν μειωθεί με αφορμή τη νέα νομοθεσία.
Όπως τόνισε ο ίδιος, δεν ξεπερνούν τις 600.000, αν και κάποια στιγμή στο παρελθόν οι εκτιμήσεις ανέβαζαν τα ανασφάλιστα οχήματα ακόμη και στο 1,5 εκατομμύριο.
«Η Αστυνομία κάνει 500.000 ελέγχους το μήνα και εντοπίζεται ένα 14% ανασφάλιστο» τόνισε ο κ. Ζορμπάς.

1 σχόλιο

  1. Τα γαμημένα ΜΜΕ της δόλιας διαπλοκής, εκτός από δεξιά, δοσίλογη προπαγάνδα, είναι και πλήρως ξενόδουλα και ξενοκίνητα, από τη Μέρκελ, τους Αμερικάνους και το Ισραήλ!

    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι συνέλληνας μ' αυτά τα δεξιά, πουλημένα, κατακάθια, ΖΩΑ!!

    Στην Ουκρανία τάσσονται ανοιχτά με τους Ναζί, τη Μέρκελ και το Στεητ Ντιπάρτμεντ!
    ΟΥΣΤ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΔΕΞΙΑ ΒΑΜΠΙΡ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΒΑΝ ΦΛΙΤ, ΖΩΑ, Ε ΖΩΑ!!!

    Στην Γάζα είναι με τους Ισραηλινούς, τα ξενοκίνητα ανθελληνικά δεξιά ζώα!
    (στα ΔΕΞΙΑ ΖΩΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ, ΜΙΣΗΤΑ ΠΑΣΤΟΚΙΑ!!!!)

    ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΣΚΑΪ, ΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ!
    ΣΒΗΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση