GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξόδεψε 30.000 δολάρια για να γίνει ίδια η Κιμ Καρντάσιαν

Η 24χρονη Κλερ Λίσον από το Λονδίνο ξόδεψε 30.000 δολάρια για να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν. Η αυξητική στήθους, το υαλουρονι...



Η 24χρονη Κλερ Λίσον από το Λονδίνο ξόδεψε 30.000 δολάρια για να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν.
Η αυξητική στήθους, το υαλουρονικό στα χείλη, η λεύκανση δοντιών και οι τεράστιες ποσότητες ειδικών σπρέι μαυρίσματος που η Λίσον χρησιμοποιεί καθημερινά δεν είναι αρκετά για να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία της. Φοράει επιθέματα στους γλουτούς για να πάρει λίγη από τη δόξα των… οπισθίων της Κιμ ενώ δηλώνει πως σύντομα ο πλαστικός χειρουργός θα επέμβει και στη συγκεκριμένη περιοχή για να αυξήσει το μέγεθός της κατά πολύ.

Η οικογένειά της δε φαίνεται να συμμερίζεται την εμμονή της 24χρονης με την εκκεντρική Κιμ και οι δικοί της άνθρωποι δηλώνουν ανήσυχοι. Η ίδια πάντως, επιμένει πως όσο περισσότερο μοιάζει στο είδωλό της, τόσο η αυτοπεπόιθησή της ανεβαίνει νιώθει πιο σίγουρη για τον εαυτό της από ποτέ.

Το μέγεθος του προβλήματος της νεαρής κοπέλας πάντως γίνεται εμφανές στα λόγια της: «Όταν "φορώ" την Κιμ νιώθω ασταμάτητη και άτρωτη. Νιώθω δυνατή, αποκτώ περισσότερη αυτοπεποίθηση και με αγαπώ πιο πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση