GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι οι 4 βασικοί ύποπτοι για την υπόθεση της Μαντλίν - Θεωρούνται πρόσωπα κλειδιά [photos]

Τέσσερα άτομα εξετάζουν οι πορτογαλικές αστυνομικές αρχές σχετικά με την υπόθεση της Μαντλίν ΜαΚάν που τον Μάιο του 2007 εξαφαν...



Τέσσερα άτομα εξετάζουν οι πορτογαλικές αστυνομικές αρχές σχετικά με την υπόθεση της Μαντλίν ΜαΚάν που τον Μάιο του 2007 εξαφανίστηκε από τουριστικό θέρετρο της χώρας.

Οι τέσσερις ύποπτοι της εξαφάνισης δέχονται από χθες ή αναμένεται να δεχτούν ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Faro στην Algavre, ύστερα από απαίτηση της Scotland Yard και υπό τη φυσική παρουσία βρετανών αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις ύποπτοι είναι πορτογαλικής καταγωγής, ενώ ο τέταρτος φαίνεται πως είναι ο Sergey Malinka, ρωσικής καταγωγής και ειδήμων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το σπίτι του ίδιου μάλιστα στην περιοχή Praia da Luz είχε ερευνηθεί από την αστυνομία αμέσως μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Οι τέσσερις άντρες θεωρούνται πρόσωπα- κλειδιά για την υπόθεση, ειδικά μετά από την ανάλυση καταγεγραμμένων, τηλεφωνικών συνομιλιών και λαμβάνοντας υπόψη το ότι τη στιγμή της εξαφάνισης όλοι τους βρίσκονταν στην περιοχή.

Οι δύο πρώτοι ύποπτοι κατέφτασαν στο αστυνομικό τμήμα χθες, χωμένοι κυριολεκτικά στο αυτοκίνητο του δικηγόρου τους. Και οι δύο προσπάθησαν να κρύψουν τα πρόσωπά τους, ενώ αποχώρησαν χωρίς να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Το τρίτο πρόσωπο λέγεται πως πάσχει από σχιζοφρένεια και πως παρά το γεγονός ότι βρίσκεται και εκείνος στο αστυνομικό τμήμα από χθες, δεν έχει ακόμη απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών. Το τέταρτο άτομο είναι άγνωστο πότε θα καταθέσει σχετικά με την εξαφάνιση.

Την ίδια στιγμή οκτώ υπάλληλοι του ξενοδοχείου από το οποίο εξαφανίστηκε η Μαντλίν αναμένεται να εξεταστούν από τους αστυνομικούς σε μια διαδικασία, που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία σύλληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση