GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσλήψεις 40 γιατρών στην Ηλεία

Προκηρύξεις για την κάλυψη διαφόρων ειδικοτήτων γιατρών στο νοσοκομείο, τα αγροτικά ιατρεία και το ΠΕΔΥ, καθώς και για «λοιπό» ...



Προκηρύξεις για την κάλυψη διαφόρων ειδικοτήτων γιατρών στο νοσοκομείο, τα αγροτικά ιατρεία και το ΠΕΔΥ, καθώς και για «λοιπό» προσωπικό σε κενές θέσεις που υπάρχουν ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τις προκηρύξεις ζητούνται 30 γενικοί ιατροί για το Κ.Υ. Κρεστένων, τα αγροτικά ιατρεία Σκιλλουντίας, Κ. Σαμικού, το Κ.Υ. Σιμόπουλου, το Π.Ι. Κρυόβρυσης, Αγραπιδοχωρίου, το Κ.Υ. Ζαχάρως, το Π.Ι. Μηλέας, Κακοβάτου, Ν. Φιγαλείας, το Κ.Υ. Γαστούνης, για το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, για το ιατρείο Καλυβίων Ήλιδας, Τραγανού, Αρχ. Ολυμπίας, Γουμέρου, Μουζακίου, Κούμανι, Βασιλακίου, Χελιδονίου, Ανδρίτσαινας, Περιβολίων, Σέκουλα, Αμυγδαλιών και Καλλιθέας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τις 21 Ιουλίου 2014.

Στο ΠΕΔΥ
Για τη Μονάδα Υγείας Πύργου προκηρύχθηκαν οκτώ θέσεις γιατρών και αφορούν:

- 3 γενικής ιατρικής
- 1 καρδιολογίας
- 1 ιατρικής βιοπαθολογίας
- 2 παιδιατρικής
Σε εξέλιξη επίσης είναι οι διαγωνισμοί για την πρόσληψη ενός γιατρού για τη ΜΕΘ, ενός παθολόγου κι ενός καρδιολόγου για το Νοσοκομείο Πύργου.

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Για επικουρικό προσωπικό έχουν προκηρυχθεί 11 θέσεις συνολικά που αφορούν:
- 1 ΤΕ Κοινωνικό λειτουργό (ΚΕΦΙΑΠ)
- 1 ΤΕ Εργοθεραπείας (ΚΕΦΙΑΠ)
- 1 ΤΕ Φυσικοθεραπείας (ΚΕΦΙΑΠ)
- 2 ΔΕ Νοσηλευτικής
- 2 ΔΕ Παρασκευαστών
- 1 ΤΕ Νοσηλευτικής (ΜΕΘ)
- 1 ΤΕ Μαιών
- 1 ΤΕ Λογιστικής
- 1 ΠΕ Οικονομικού
Με τις προκηρύξεις αυτές που έγιναν μετά από πρόταση της 6ης ΥΠΕ, το Υπουργείο Υγείας προσδοκά να βελτιώσει σημαντικά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της υγείας στον Νομό Ηλείας.
Βέβαια, παραμένει το ερώτημα αν θα βρεθούν γιατροί που θα δεχθούν να καλύψουν τις πιο πάνω θέσεις. Κι αυτό γιατί όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν λόγω των διαφόρων τοπικών προβλημάτων αρκετοί γιατροί που ήρθαν έφυγαν ή δεν εκδήλωσαν καθόλου ενδιαφέρον για να έλθουν.
Δήλωση Τ. Αντωνακόπουλου
Στο μεταξύ ο Αν. Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Τάκης Αντωνακόπουλος ερωτηθείς σχετικά τόνισε παρά τις μικρές οικονομικές και γενικά δημοσιονομικές δυνατότητες η 6η ΥΠΕ έκανε μία ουσιαστική καταγραφή και μια τεκμηριωμένη πρόταση στο Υπουργείο που έγινε αποδεκτή.
«Θέλω να πιστεύω – συμπλήρωσε – ότι οι τοπικές κοινωνίες και οι φορείς θα δείξουν ενδιαφέρον, ώστε να «αγκαλιάσουν» τους γιατρούς και να καλυφθούν οι θέσεις που είναι κενές».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση