GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χανιά: Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της 56χρονης

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της 56χρονης τετραπληγικής Χανιώτισσας, που έφυγε από τη ζωή ...



Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της 56χρονης τετραπληγικής Χανιώτισσας, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, μια ώρα μετά τη διακοπή παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι της λόγω οφειλών.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε παρουσία τεχνικού συμβούλου της ΔΕΗ, κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη,

"δεν προκύπτει σαφές εύρημα τέτοιο που να δικαιολογεί το θάνατο της 56χρονης, υπάρχει πρόβλημα και με το καρδιαγγγειακό σύστημα και με το αναπνευστικό. Περιμένουμε περαιτέρω εκτενής ιστολογική εξέταση και φυσικά η όλη διάγνωση θα ολοκληρωθεί με την πραγματογνωμοσύνη των ειδικών μηχανολόγων που θα εξετάσουν τα ευρήματα".

Επομένως σύμφωνα με τον κ. Παπαδομανωλάκη, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και δεν προκύπτει από τα μέχρι τώρα ευρήματα, ευθεία συσχέτιση μεταξύ της διακοπής του ρεύματος και της παροχής μηχανολογικής υποστήριξης και του θανάτου της 56χρονης γυναίκας.

Θα ακολουθήσουν εκτενείς ιστολογικές εξετάσεις από την πλευρά των ιατροδικαστικών αρχών ενώ η διάγνωση για τις αιτίες θανάτου της 56χρονης, θα συμπληρωθεί, από την πλευρά των πραγματογνωμόνων, μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων που θα εξετάσουν τα μηχανήματα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών αναμένονται σε 7 εως 10 ημέρες και τότε θα υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα για τα σαφή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την 56χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της άτυχης γυναίκας υπέβαλε μήνυση παντός υπευθύνου ζητώντας δικαίωση για το χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση