GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολλανδοί ιατροδικαστές στα συντρίμμια του Μπόινγκ 777

Μια ομάδα 30 ολλανδών ιατροδικαστών θα μεταβεί σήμερα στο σημείο της συντριβής του Boeing 777 των Malaysia Airlines στην ανατολ...



Μια ομάδα 30 ολλανδών ιατροδικαστών θα μεταβεί σήμερα στο σημείο της συντριβής του Boeing 777 των Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Ολλανδίας.

«Η ομάδα αναμένεται να φτάσει στο σημείο στο τέλος του πρωινού», ανέφερε το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ολλανδίας σε ανακοίνωσή του.

Οι Ολλανδοί κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στην περιοχή έπειτα από μια συμφωνία μεταξύ του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) και των αυτονομιστών ανταρτών, διευκρίνισε το υπουργείο.

Η Ολλανδία έχει τεθεί επικεφαλής της διαδικασίας ταυτοποίησης των θυμάτων και της έρευνας που διεξάγεται για τα αίτια του δυστυχήματος.

Από τους συνολικά 298 επιβαίνοντες στο Μπόινγκ των Μαλαισιανών Αερογραμμών, το οποίο κατά τα φαινόμενα καταρρίφθηκε πάνω από την ανατολική Ουκρανία την προηγούμενη εβδομάδα, βρίσκονταν 193 Ολλανδοί.

Πολλές από τις σορούς των θυμάτων έχουν ήδη μεταφερθεί στην Ολλανδία, όμως άλλες παραμένουν στο σημείο της συντριβής.

Η εργασίες των διεθνών ερευνητών περιπλέκονται καθώς στην περιοχή μαίνονται μάχες μεταξύ του ουκρανικού στρατού και των αυτονομιστών ανταρτών.

Οι ειδικοί που ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν μεταβεί ακόμη στο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση