GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοχος αλλά ελεύθερος για τον βιασμό 78χρονης. "Μου έδινε χρήματα" υποστήριξε ο 21χρονος...

Ποινή επτά ετών με αναστολή στην έφεση επιβλήθηκε στον νεαρό, που κατηγορούνταν για βιασμό και ληστρική εκβίαση 78χρονης, σε χωριό της Κρήτ...

Ποινή επτά ετών με αναστολή στην έφεση επιβλήθηκε στον νεαρό, που κατηγορούνταν για βιασμό και ληστρική εκβίαση 78χρονης, σε χωριό της Κρήτης. Με την συναίνεση και την προτροπή της ηλικιωμένης, έγινε ό,τι έγινε, υποστήριξε στην απολογία του

Του επιβλήθηκε συνολική ποινή επτά ετών, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη και έτσι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Του επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ ενώ του απαγορεύτηκε να μεταβαίνει στο χωριό και να συναναστρέφεται τους οικείους του θύματος. Θα πρέπει, επίσης, να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μία φορά τον μήνα, απαγορεύεται να φύγει από την χώρα και οφείλει να παρακολουθεί μία φορά το μήνα πρόγραμμα ψυχικής υγείας, για το οποίο θα συντάσσεται έκθεση για την εξέλιξή του.
Να σημειωθεί ότι η 78χρονη έφυγε από τη ζωή τρεις μήνες μετά το μοιραίο εκείνο βράδυ.

"Μου έδινε χρήματα για να συνευρισκόμαστε"
Στην απολογία του, ο 21χρονος υποστήριξε ότι η 78χρονη του έδινε χρήματα για να έχουν σεξουαλικές σχέσεις. Η "σχέση" αυτή, είχε ξεκινήσει περίπου ένα χρόνο, πριν το μοιραίο βράδυ.
"Δεν έχω κάνει έγκλημα. Αν έκανα λάθος ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια" είπε ο κατηγορούμενος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι έχει ηθική ευθύνη για όσα συνέβησαν και ότι όλα τα έκανε για τα χρήματα που του έδινε η ηλικιωμένη για να συνευρίσκονται και ότι αυτό δεν ήταν σωστό. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι εκείνη προκάλεσε και ζήτησε να συμβούν όσα έγιναν.

Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος είπε ότι συνευρέθηκαν πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2011. Στη συνέχεια πήγε φαντάρος και όταν επέστρεψε συναντήθηκαν άλλες δυο φορές. Την τελευταία φορά – όπως υποστήριξε - τον προσκάλεσε λέγοντάς του "θα σε περιμένω ό,τι ώρα και είναι και θα έχω ανοιχτό το παράθυρο" Ο ίδιος όπως είπε πήγε τα ξημερώματα και της είπε ότι έχει σοβαρή σχέση και ότι θέλει να σταματήσουν τις συνευρέσεις.
Η ίδια το αποδέχτηκε και του ζήτησε να συνευρεθούν μια τελευταία φορά και του έδωσε χρήματα ζητώντας του να συμβούν κι άλλα μεταξύ τους. Ο ίδιος θύμωσε πέταξε τα χρήματα και έφυγε ενώ όπως ισχυρίστηκε, η ίδια του είπε ότι θα το πληρώσει. Την επομένη όπως είπε αστυνομικοί τον βρήκαν και του ζήτησαν γενετικό υλικό.
Ο ίδιος ανέφερε ότι η ηλικιωμένη ήθελε να τον εκδικηθεί και να τον εκφοβίσει για να γυρίσει πίσω. Ο 21χρονος έκλαιγε συνέχεια απολογούμενος ενώ όταν ερωτήθηκε γιατί όλα αυτά δεν τα είπε στην ανάκριση ανέφερε ότι ντρεπόταν και δεν ανέφερε τίποτα.
Στο δικαστήριο κατέθεσε και η κλινική ψυχολόγος, η οποία ανέφερε ότι όταν δεν υπάρχει ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη, δεν θεωρείται σεξ ενώ υποστήριξε ότι σίγουρα υπάρχει ψυχική διαταραχή, καθώς όλα αυτά που έγιναν δεν είναι φυσιολογικά.

Ένταση και λιποθυμίες
Η δίκη είχε αρκετές στιγμές έντασης και λιποθυμίες από συγγενείς της άτυχης γυναίκας ενώ τα αίματα άναψαν και κατά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για την ποινή. Οι συγγενείς στράφηκαν εναντίον του 21χρονου και του δικηγόρου του, καθώς πιστεύουν ότι η απόφαση δεν τους δικαιώνει.
"Την μάνα μου, μου την έφαγε αυτός" φώναζε, μεταξύ άλλων, η κόρη του θύματος.
Πληροφορίες από cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση