GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner είναι το πιο άνετο ζευγάρι του Hollywood

Απ’ ότι φαίνεται, ο Ben Affleck και η Jennifer Garner είναι από τα πιο cool ζευγάρια στο γαλαξία του Hollywood. Το ζευγάρι βρ...



Απ’ ότι φαίνεται, ο Ben Affleck και η Jennifer Garner είναι από τα πιο cool ζευγάρια στο γαλαξία του Hollywood.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Detroit για τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας που πρωταγωνιστεί εκείνος “Batman vs. Superman: Dawn of Justice” και, ψάχνοντας ένα μέρος για να παίξει ο δίχρονος γιος τους, Samuel, σταμάτησαν στο Detroit Kid City.
Οι εγκαταστάσεις δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμες καθώς φιλοξενούσαν ένα πάρτι γενεθλίων, με θέμα μάλιστα εμπνευσμένο από τον Superman. Δέχτηκαν όμως την πρόταση από την οικογένεια να συμμετέχουν στο πάρτι και δεν την απέρριψαν.

“Μίλησα με τον Ben για περίπου 10-15 λεπτά και ήταν πολύ ικανοποιημένος με τον χώρο. Ενδιαφέρθηκε για τη δημιουργία ενός Kid City στο LA.” Είπε ο Garrett Dixon, υπεύθυνος του χώρου.

Η συμμετοχή του Affleck στο sequel για τον Batman και τον Superman είχε δεχτεί έντονη κριτική από τη στιγμή που ανακοινώθηκε. Το αποτέλεσμα θα δείξει ποιος έχει δίκιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση