GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς συμβόλαια (ακόμη) οι ηθοποιοί του “Big Bang Theory”

Τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση από το CBS ότι ο οδοστρωτήρας των τηλεθεάσεων “Big Bang Theory” έχει μπροστά του άλλες τρεις...



Τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση από το CBS ότι ο οδοστρωτήρας των τηλεθεάσεων “Big Bang Theory” έχει μπροστά του άλλες τρεις σεζόν, οι πρωταγωνιστές Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) και Kaley Cuoco (Penny) καθώς και οι Simon Helberg (Howard) και Kunal Nayyar (Raj) ακόμα δεν έχουν υπογράψει τα νέα τους συμβόλαια.

Η επέκταση αυτή της σειράς, που με τα νέα δεδομένα θα φτάσει στις 10 σεζόν, πήρε το πράσινο φως από τους παραγωγούς Chuck Lorre, Bill Prady και Steve Molaro και θα δώσει το δικαίωμα στους ηθοποιούς να διαπραγματευτούν τις αμοιβές τους σε άλλη βάση. Σύμφωνα με το Hollywood reporter, οι διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν το Σεπτέμβρη δεν έχουν προχωρήσει αλλά ο στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της 8ης σεζόν τα γυρίσματα για την οποία αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του μήνα. Η Warner Bros. Television δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το θέμα.

Οι πηγές του Hollywood Reporter αναφέρουν ότι οι τρεις τους, που αυτή τη στιγμή αμείβονται με 325.000 δολ. ανά επεισόδιο, ζητούν πλέον 1 εκατ. δολάρια και κάνουν τις διαπραγματεύσεις τους μαζί. Κοινή διαπραγμάτευση θα κάνουν και οι Helberg και Nayyar. Οι μόνες που έχουν ήδη ανανεώσει τη συμμετοχή τους στη σειρά είναι οι Mayim Bialik (Amy) και Melissa Rauch (Bernadette) με αυξημένες αποδοχές επίσης.

Το θέμα του Big Bang Theory αναμένεται να είναι το κορυφαίο στην ομιλία της υπεύθυνης ψυχαγωγίας του CBS, Nina Tassler, αυτή την εβδομάδα, στην περιοδεία Τύπου της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης.

Η σειρά ολοκλήρωσε την 7η σεζόν της τον περασμένο Μάιο με την υπόθεση του Sheldon να εκκρεμεί καθώς τον είδαμε να φεύγει μ’ ένα τρένο, απηυδισμένος με όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω του.

Το Big Bang Theory είναι η Νο.1 κωμωδία της Αμερικανικής τηλεόρασης από τη σεζόν 2010-11. Κατά μέσο όρο συγκεντρώνει σχεδόν 20 εκατ. τηλεθεατές κάθε βδομάδα, ενώ παρουσιάζει αύξηση 4% χρόνο με το χρόνο.

Η πρεμιέρα της 8ης σεζόν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση