GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bild: Μυστική οδηγία της FIFA για λιγότερες κίτρινες

Σε μυστική οδηγία της FIFA για τον καταλογισμό όσο το δυνατόν λιγότερων κίτρινων καρτών στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αναφέρεται....



Σε μυστική οδηγία της FIFA για τον καταλογισμό όσο το δυνατόν λιγότερων κίτρινων καρτών στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αναφέρεται... αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Ο αρχιδιαιτητής της παγκόσμιας ομοσπονδίας Μάσιμου Μπουζάκα έχει ζητήσει από τους διαιτητές της διοργάνωσης να είναι φειδωλοί με τις κίτρινες κάρτες και να επιβάλουν την τάξη μέσω της προσωπικότητάς τους, αναφέρει το δημοσίευμα.

Στο συγκεκριμένο σημειώνεται ότι το αποτέλεσμα είναι οι παίχτες να μην παίρνουν στα σοβαρά τους διαιτητές και να υπάρχουν σκληρά μαρκαρίσματα όπως αυτό του Ζούνιγκα στον Νεϊμάρ, το οποίο σημειωτέον δεν τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα. Σε όλο το παιχνίδι παρά το γεγονός ότι έγιναν 54 φάουλ, ο διαιτητής έδειξε μόνο τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Πάντως, οι ισχυρισμοί της Bild «πατάνε» και στο γεγονός ότι στη φετινή διοργάνωση υπάρχει ο μικρότερος μέσος όρος κιτρίνων καρτών (2,8) στους αγώνες τα τελευταία 28 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση