GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με πλουμιστή αυτοκρατορική φρουρά στις Βρυξέλλες ο Αβραμόπουλος...

Ριχάρδος Σωμερίτης    Αβραμόπουλος  ******************* Έχω τύψεις. Αρχικά πίστεψα ότι ήταν ιντερνετική μπαρούφα. Αλλά όχι, ο Σαμαράς ...

Ριχάρδος Σωμερίτης 
 Αβραμόπουλος
 *******************
Έχω τύψεις. Αρχικά πίστεψα ότι ήταν ιντερνετική μπαρούφα. Αλλά όχι, ο Σαμαράς επέλεξε τον Δημητρη Αβραμόπουλο για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κι η Ευρωβουλή, που δεν τον γνωρίζει, δυστυχώς δεν θα πει όχι.
Και καλά ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος; Αλλά πότε αντισταθηκε ο Βενιζέλος για να σντισταθεί τώρα; Μα έχω κάτι σε βάρος του καγκελάρχη; Κάτι το προσωπικό όχι. 
Αλλά, να, σκέφτομαι αν θα οργανώσει πλουμιστή αυτοκρατορική φρουρά στο γραφείο του στις Βρυξέλλες, αν θα πάρει μαζί του κάποιους γνωστους συνεργάτες του και αν θα μεταφέρει εκεί όλα του τα κοστούμια με κίνδυνο να τσαλακωθούν. Τώρα, θα μου αντιτάξετε, ο Αντωνάκης έστειλε στις Βρυξέλλες τη Σπυράκη ενώ καιγόμαστε γιατί να μην στειλει κσι τον Αβραμόπουλο που τον έκανε πρόεδρο της ΝΔ; Σωστό; Σωστό!

1 σχόλιο

  1. ποιον να στελνε και τι να κανε.Τουλαχιστον αυτος ειναιπολυ επικοινωνιακος με τα καναλια μπροστα και πολυ αχρηστος με τα προβληματα που υπαρχουν. Λετε οι ξενοι να νοιαζονται για τα προβληματα μας?Αν του δωσουν τον τομεα μεταναστευσης απλα θα παιζουν και οι αλλοι επικοινωνικα μαζι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση