GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόσβαση των Μαλαισιανών αρχών στο σημείο συντριβής

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Νατζίμπ Ραζάκ δήλωσε σήμερα ότι οι αυτονομιστές αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία συμφώνησαν... να...



Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Νατζίμπ Ραζάκ δήλωσε σήμερα ότι οι αυτονομιστές αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία συμφώνησαν... να επιτρέψουν την πρόσβαση στους διεθνείς ερευνητές στο σημείο όπου έπεσε την προηγούμενη εβδομάδα το Boeing 777 των Malaysia Airlines και να τους διευκολύνουν να καθορίσουν τα αίτια της συντριβής του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του μαλαισιανού πρωθυπουργού, η συμφωνία με τον επικεφαλής των αυτονομιστών ανταρτών Αλεξάντερ Μποροντάι «θα προσφέρει προστασία στους διεθνείς ερευνητές» για να συλλέξουν τις σορούς και να ερευνήσουν τα αίτια του δυστυχήματος.

«Ελπίζω αυτή η συμφωνία με τον Μποροντάι να διασφαλίσει την ασφάλεια στο πεδίο ώστε οι διεθνείς ερευνητές να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους», πρόσθετε η ανακοίνωση του Ραζάκ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση