GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα Σαμαρά σε βουλευτές της ΝΔ

Με βουλευτές της ΝΔ συνομίλησε στο εντευκτήριο της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά το τέλος της επετειακής εκδήλωσης για τα 40...


Με βουλευτές της ΝΔ συνομίλησε στο εντευκτήριο της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά το τέλος της επετειακής εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε, εμφανίσθηκε αισιόδοξος ότι η χώρα δεν θα οδηγηθεί σε εκλογές για το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να είπε ότι «δεν θα γίνουν εκλογές, φαίνεται πως πιάνουμε τους 180».
Ο πρωθυπουργός άκουσε, επίσης, με ενδιαφέρον το αίτημα των βουλευτών για στενότερη συνεργασία τους με τους υπουργούς για την επίλυση θεμάτων που απασχολούν τις περιφέρειές τους.
Με ενδιαφέρον άκουσε και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τις καθυστερήσεις των προκαταβολών του ΕΛΓΑ προς τους αγρότες.
Κοντά στον κ. Σαμαρά βρέθηκαν στο εντευκτήριο κυρίως γυναίκες της ΝΔ, η Γεωργία Μπατσαρά, Διονυσία Αυγερινοπούλου, Άννα Καραμανλή, Ασπασία Μανδρέκα, Γεωργία Μαρτίνου, Φωτεινή Αραμπατζή, Ασημίνα Σκόνδρα, η Τάνια Ιακωβίδου, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Άννα Ασημακοπούλου.
Κοντά βρέθηκαν ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Αθανάσιος Μπούρας, η υπουργός Τύπου Σοφία Βούλτεψη και οι βουλευτές της ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, ο Χρήστος Δήμας και Κώστας Καραγκούνης.
Πηγή: www.real.gr

3 σχόλια

  1. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!!!!ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!!!!ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαινεται εχει βρει καμμια 30 αρια που προθυμα,αφου φυσικα τα παρουν χοντρα-θα βοηθησουν.Για να κρατησουμε τις καρεκλες κανουμε τα παντα !!Εκλογες θα κανει; Ενταξει ειναι μαλακας αλλα να παρει 12% ;Αστο και οσο τραβηξει,σου λεει.Αλλωστε οι Ελληνες ειναι πολιτικα ηλιθιοι και το εδειξαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση