GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούλτεψη: Έτοιμη για την επιστράτευση των απεργών η κυβέρνηση

Έτοιμη να απαντήσει άμεσα στην απεργία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ακόμα και με πολιτική επιστράτευση είναι η κυβέρνηση, σύμφωνα με τη Σοφί...



Έτοιμη να απαντήσει άμεσα στην απεργία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ακόμα και με πολιτική επιστράτευση είναι η κυβέρνηση, σύμφωνα με τη Σοφία Βούλτεψη.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε πως η κυβέρνηση δε θα μείνει «με σταυρωμένα χέρια» αλλά θα προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον.
«Δεν μπορεί να συμμετέχει κάποιος που δεν έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης στις κυβερνητικές αποφάσεις» είπε η κ. Βούλτεψη αναφερόμενη στο ρόλο των συνδικάτων στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
«Τα συνδικάτα έχουν κάνει τη δουλειά τους, την διασφάλιση των εργαζομένων τους» ανέφερε σχετικά.
Τόνισε για το θέμα της ιδιωτικοποίησης ότι είναι επιταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία «δεν δέχεται τα μονοπώλια». Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι Κοινή Ενεργειακή Πολιτική σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν σημαίνει κοινή τιμολογιακή πολιτική.
Στο ενδεχόμενο να υπάρξουν διακοπές της ηλεκτροδότησης, εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων, τις οποίες έχει προαναγγείλει η ΓΕΝΟΠ είπε ότι θα επιστρετευτούν οι απεργοί, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση θα προστατέψει το δημόσιο συμφέρον» και ότι «τα συνδικάτα θα πρέπει να πάψουν να είναι υποχείρια του ΣΥΡΙΖΑ».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση