GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λύκοι κατασπάραξαν κοπάδι στη Μαγνησία

Η έλλειψη τροφής στα ορεινά έκανε μια αγέλη πεινασμένων λύκων να κατεβεί σε απόσταση μόλις μισού χιλιομέτρου από το χωριό Ανθότοπος ...


Η έλλειψη τροφής στα ορεινά έκανε μια αγέλη πεινασμένων λύκων να κατεβεί σε απόσταση μόλις μισού χιλιομέτρου από το χωριό Ανθότοπος στον Αλμυρό Μαγνησίας και να εισβάλλει σε ένα ποιμνιοστάσιο όπου σκόρπισε το θάνατο στα άτυχα ζώα.
Η επιδρομή έγινε στο κοπάδι μιας κτηνοτρόφου που φυλασσόταν σε έναν περιφραγμένο αλλά υπαίθριο χώρο. Οι πεινασμένοι λύκοι όρμησαν στα ανυπεράσπιστα ζώα και κατασπάραξαν 15 από αυτά πριν επιστρέψουν στο βουνό. Η άτυχη γυναίκα βρήκε το κοπάδι ξεκληρισμένο και ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές.
Ένα κλιμάκιο κτηνιάτρων του Ε.Λ.Γ.Α. από τη Λάρισα έκανε επιτόπια αυτοψία και βεβαίωσε ότι η επίθεση είχε γίνει από αγέλη λύκων, ώστε η κτηνοτρόφος που είδε την περιουσία της να καταστρέφεται να εισπράξει τουλάχιστον αποζημίωση. Όμως, οι συχνές επιθέσεις λύκων έχουν αναστατώσει τους κτηνοτρόφους της περιοχής.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση