GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σουλτς απέβαλε τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Κ. Παπαδάκη από την Ευρωβουλή...

Ο Μάρτιν Σουλτς απέβαλε εκτός αίθουσας τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Κώστα Παπαδάκη, εφαρμόζοντας, όπως είπε, τον κώδικα της Ευρωβουλής κατ...

Ο Μάρτιν Σουλτς απέβαλε εκτός αίθουσας τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Κώστα Παπαδάκη, εφαρμόζοντας, όπως είπε, τον κώδικα της Ευρωβουλής κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας της Ευρωβουλής.
Στην αίθουσα προκλήθηκε ένταση. Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ψήφιση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ στη θέση του προέδρου της Κομισιόν, ενώ ο κ. Παπαδάκης έφυγε με τη συνοδεία φρουρών από την αίθουσα της ολομέλειας του Κοινοβουλίου.
Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ πήρε τον λόγο μετά την ομιλία του ευρωσκεπτικιστή Νάιτζελ Φάρατζ στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο και πριν πάρει τον λόγο η Μαρίν Λεπέν. Στη συνέχεια, άρχισε να διαβάζει μια ανακοίνωση στα ελληνικά.
Οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ ανήκουν στην ομάδα των μη-εγγεγραμένων βουλευτών και ο Μ.Σούλτς ανακοίνωσε ότι η Μ. Λεπέν εκπροσωπεί τους μη ενταγμένους, κάτι που έκανε τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ να αντιδράσει.
Ο Μ. Σουλτς του ζήτησε να μην διακόπτει τη ροή των ομιλιών και μετά την άρνηση του Έλληνα ευρωβουλευτή, τον απέβαλε από την αίθουσα.

Ευρωκοινοβούλιο - Παπαδάκης από Miss-Jessy-Lays

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση