GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απελευθερώθηκε Βρετανός που είχε απαχθεί στην Υεμένη

Ένας Βρετανός δάσκαλος, ο οποίος είχε απαχθεί τον Φεβρουάριο από την Υεμένη, αφέθηκε ελεύθερος, όπως... μεταδίδει το πρακτορεί...



Ένας Βρετανός δάσκαλος, ο οποίος είχε απαχθεί τον Φεβρουάριο από την Υεμένη, αφέθηκε ελεύθερος, όπως... μεταδίδει το πρακτορείο Ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Μάικ Χάρβεϊ, ο οποίος είχε απαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου καθώς πήγαινε προς ένα εκπαιδευτικό ινστιτούτο, βρίσκεται πλέον στη βρετανική πρεσβεία στη Σανάα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο Βρετανός Μάικ Χάρβεϊ, ο οποίος κρατείτο όμηρος από τον Φεβρουάριο, αφέθηκε ελεύθερος με ασφάλεια. Βρίσκεται στην πρεσβεία και σύντομα θα επανενωθεί με την οικογένειά του», πρόσθεσε.

Οι απαγωγές από ένοπλες φυλές στην Υεμένη αποτελούν σύνηθες φαινόμενο και οι περισσότεροι όμηροι αφήνονται ελεύθεροι μόλις καταβληθούν τα λύτρα που ζητούν οι απαγωγείς. Το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας έχει εκδώσει προειδοποίηση, συμβουλεύοντας τους υπηκόους του Ηνωμένου Βασιλείου να μην ταξιδεύουν προς την Υεμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση