GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Το ασφαλιστικό έχει «κλείσει»

Κατά των δυσμενών αλλαγών στο ασφαλιστικό επανέλαβε ότι τάσσεται η Χαριλάου Τρικούπη, ενώ στηρίζει μόνο προτάσεις για την αύξηση των...


Κατά των δυσμενών αλλαγών στο ασφαλιστικό επανέλαβε ότι τάσσεται η Χαριλάου Τρικούπη, ενώ στηρίζει μόνο προτάσεις για την αύξηση των δόσεων των ληξιπρόθεσμων οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία και για τις φορολογικές οφειλές.
Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει σε ανακοίνωση του ότι η ενημέρωση από τα αρμόδια Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών αναφέρει ότι δεν περιλαμβάνονται στην ατζέντα των συζητήσεων με την τρόικα δυσμενείς αλλαγές στο ασφαλιστικό και ειδικότερα αλλαγές στα όρια ηλικίας και τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων.
«Για μας το θέμα των παραμετρικών αλλαγών στο ασφαλιστικό και των παρεμβάσεων στα εργασιακά, έχουν ΚΛΕΙΣΕΙ με τις ρυθμίσεις που έχουν ψηφισθεί ως τώρα και ήδη εφαρμόζονται» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει: « Ισχύουν βέβαια –και θα επανέλθουμε- οι προτάσεις που έχουμε καταθέσει δημοσίως για την γενναία αύξηση των δόσεων, προκειμένου να ρυθμιστούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία και για τις φορολογικές οφειλές».
«Υπενθυμίζουμε τις δεσμεύσεις μας για τις εργασιακές σχέσεις, το «όχι» στις ομαδικές απολύσεις, το «ναι» στην επαναφορά της συλλογικής αυτονομίας και των συλλογικών συμβάσεων καθώς και όσον αφορά στη διόρθωση των αντικειμενικών αξιών, σε μια πρώτη ελάφρυνση σε σχέση με τον Ενιαίο Φόρο Ακίνητης Περιουσίας όπως και για το πετρέλαιο θέρμανσης» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Αυτή είναι η δόλια ιστορία της Δεξιάς,
    Που’ ναι απ’ το ’21 του λαού βραχνάς,
    Μια ζωή στους ξένους πουλημένη,
    Άθλια, Δοσίλογη, στα τέσσερα στημένη.

    Δεξιά, μια ιστορία μες στην προδοσία,
    Αλλά "καθηγητές" στην πατριδοκαπηλεία,
    Όλοι οι αγράμματοι, αμόρφωτοι εθνικιστές,
    Είναι της Δεξιάς "μεγάλοι" αγωνιστές!

    Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών,
    Άθλιων, Δοσίλογων σκυλιών,
    Υπηρέτες, Γλείφτες διαπλοκής,
    Οι δεξιοί αμέμπτου "ηθικής"!

    Ολημερίς με προπαγάνδα μας φλομώνει,
    Η Βρωμοδεξιά, που μας εξαθλιώνει,
    Με τα μίσθαρνα παπαγαλάκια της οργιάζει,
    Τη λογική μας αισχρά παραβιάζει.


    ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΤΟΚΟΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση