GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόσχα: Κίνδυνος από τις κυρώσεις της ΕΕ

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα ότι οι επιπλέον κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Μόσχα από την ΕΕ για την ουκρανική...

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα ότι οι επιπλέον κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Μόσχα από την ΕΕ για την ουκρανική κρίση θα θέσουν σε κίνδυνο τη συνεργασία σε ζητήματα ασφαλείας.

"Η λίστα με τις επιπλέον κυρώσεις είναι η άμεση απόδειξη ότι οι χώρες της ΕΕ έχουν χαράξει μία πορεία προς τον απόλυτο περιορισμό της συνεργασίας με τη Ρωσία σε ζητήματα διεθνούς και περιφερειακής ασφάλειας", αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σήμερα, η ΕΕ δημοσίευσε στην Επίσημη Εφημερίδα της τα στοιχεία των 15 προσώπων και των 18 οργανισμών που προστίθενται στον κατάλογο των φυσικών και νομικών προσώπων εναντίον των οποίων έχουν επιβληθεί κυρώσεις εξαιτίας του ρόλου τους στην κρίση στην Ουκρανία.

Εναντίον των φυσικών προσώπων επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στην ΕΕ και εναντίον των νομικών προσώπων πάγωμα των περιουσιακών τους στοιχείων.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση