GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ολλανδία οι πρώτες σοροί

Δύο στρατιωτικά αεροσκάφη που μεταφέρουν τις σορούς των ανθρώπων που μετέβαιναν στο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών το οποίο ...


Δύο στρατιωτικά αεροσκάφη που μεταφέρουν τις σορούς των ανθρώπων που μετέβαιναν στο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών το οποίο συνετρίβη στην ανατολική Ουκρανία, έφτασαν στην Ολλανδία. Το ολλανδικό στρατιωτικό αεροσκάφος μετέφερε 16 σορούς ενώ το αυστραλιανό 24.
Τα δύο αεροσκάφη προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της πόλης Αϊντχόβεν, όπου βρίσκονταν μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ολλανδίας καθώς και ο πρωθυπουργός της χώρας, Μαρκ Ρούτε.
Τα λείψανα των θυμάτων του Boeing της Malaysia Airlines θα μεταφερθούν εντός των επόμενων ημερών σε μια στρατιωτική βάση στο Χίλβερσουμ. Εκεί οι ειδικοί θα αναλάβουν το επίπονο έργο της αναγνώρισης τους, κάτι που μπορεί να πάρει πολλούς μήνες.
Οι καμπάνες των εκκλησιών στην Ολλανδία ήχησαν πένθιμα για περίπου πέντε λεπτά, προτού τα αεροσκάφη φτάσουν στο αεροδρόμιο.
Δύο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη κατέρριψαν οι φιλορώσοι

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση