GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όταν μια γυναίκα γίνεται μητέρα για πρώτη φορά της φαίνονται όλα βουνό»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Βάσω Λασκαράκη η οποία έχει αποκτήσει μία κόρη... Η ηθοποιός εξομολογείται σε συνέντευξή της ότι μπ...



Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Βάσω Λασκαράκη η οποία έχει αποκτήσει μία κόρη...
Η ηθοποιός εξομολογείται σε συνέντευξή της ότι μπορεί μέχρι να γεννηθεί η μικρή να πέρασε ώρες αγωνίας, αλλά όλα ξεχάστηκαν όταν την κράτησε στην αγκαλιά της.

Μάλιστα όπως λέει η ίδια από το πλευρό της δεν έλειψε στιγμή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, κάτι που την ανακούφιζε.

«Ο Γιάννης, παρακολουθούσε τα πάντα με γουρλωμένα μάτια. Αν θα έπρεπε να βρω μία λέξη για να περιγράψω πως ήταν εκείνη την ώρα, είναι «εκστασιασμένος». Και ομολογώ ότι εκνευρίστηκα λίγο που, ενώ εγώ τράβηξα τόσα εννέα μήνες, εκείνος ήταν που είδε πρώτος το μωρό. Άσε που όταν γεννήθηκε πια, με παράτησαν όλοι και πήγαν προς το μέρος που την καθάριζαν, ενώ εγώ πάλευα να σηκώσω το κεφάλι μου για να τη δω λίγο», δήλωσε στο Οκ.

Και συνέχισε: «Οι περισσότεροι λένε πως όταν βλέπεις για πρώτη φορά το παιδί σου, αισθάνεσαι την υπέρτατη αγάπη. Εγώ ένιωσα τέτοιο σοκ που νόμιζα ότι ξαναγεννιόμουν. Και βέβαια το αρχικό σοκ το διαδέχεται ένα ακόμα μεγαλύτερο, όταν πια φεύγεις από το μαιευτήριο, όπου τους έχεις όλους από πάνω σου. Μπαίνεις στο αμάξι και συνειδητοποιείς ότι τώρα πλέον είστε οι τρεις σας. Πάντως, παρόλο που τις πρώτες ήμερες είχα σημαντική βοήθεια και από τη μητέρα μου και από την πεθερά μου, δεν άφηνα κανέναν να την πλύνει ή να την αλλάξει. Ήθελα να τα κάνω όλα μόνη μου».

Τι ήταν αυτό που την δυσκόλεψε περισσότερο; «Ο θηλασμός. Μας πήρε έναν μήνα μέχρι να μπορεί να θηλάζει κανονικά, χωρίς να με τραυματίζει. Επίσης, μέχρι να πέσει ο αφαλός έτρεμα στην ιδέα ότι πρέπει να την κάνω μπάνιο, αλλά κι αυτό ξεπεράστηκε γρήγορα. Όταν μία γυναίκα γίνεται μητέρα για πρώτη φορά της φαίνονται όλα βουνό! Τώρα πια λέω ότι αν κάνουμε δεύτερο παιδί με τον Γιάννη, θα μοιάζουν όλα παιχνιδάκι. Βέβαια, ακόμα και τώρα που είναι πια 9 μηνών, είναι ζήτημα αν έχω καταφέρει να κοιμηθώ συνεχόμενα περισσότερο από δυόμισι ώρες. Γιατί μπορεί από τον τέταρτο μήνα να κοιμάται στο δωμάτιο της, αλλά αν την ακούσω να βήχει ή να βαριανασαίνει θα πεταχτώ αμέσως, οπότε πάει ο ύπνος μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση