GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Άκουσα τον θεό να κλαίει» - Νέο διεθνές φεστιβάλ Πάτρας

"Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας στο μαγευτικό estate-ιστορικό οινοποιείο της «Αχαΐα Κλάους», την Δευτέρα 28 Ιου...



"Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας στο μαγευτικό estate-ιστορικό οινοποιείο της «Αχαΐα Κλάους», την Δευτέρα 28 Ιουλίου θα προβληθεί η ταινία «Άκουσα τον θεό να κλαίει » της Ελπίδας Σκούφαλου. " αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Πολιτιστικός οργανισμός του δήμου Πατρέων και συνεχίζει:

"Πρόκειται για ένα ιδιότυπο ντοκιμαντέρ, για ένα εικαστικό και μουσικό trip - που εξερευνά την έκσταση μέσα από τη μουσική και το θρήνο. Μοιρολόγισμα στη Λίβινα της Αλβανίας, αναστενάρικο πανηγύρι, τελετή Ασούρα των Σιητών Πακιστανών.

Η ταινία έχει προβληθεί σε διεθνή φεστιβάλ και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Επιτροπής της UNESCO. Η βραδιά θα ξεκινήσει με ξενάγηση στο χώρο και αρώματα κρασιού.

Η ζυγιά του Βορειοηπηρώτη Κώστα Βέρδη θα παίξει «σκέτα» μοιρολόγια και τραγούδια. Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας. Την πρωτότυπη μουσική έχει γράψει ο Γιάννης Αγγελάκας.

Το μοντάζ έχει κάνει ο Ρουσσέλος Αραβαντινός. Επιστημονική σύμβουλος είναι η Μιράντα Τερζοπούλου και ειδικός σύμβουλος ο Νίκος Διονυσόπουλος.

Ώρα προσέλευσης 20.30 – Ξενάγηση στο οινόκαστρο της Αχαΐα Κλάους

Ώρα έναρξης προβολής 21.30’
Η είσοδος είναι ελεύθερη"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση