GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απορρίφθηκε η έφεση του Σουάρες!

Διπλό «όχι» από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA στην έφεση που άσκησαν ο Λουίς Σουάρες και η Ομοσπονδία της Ουρουγουάης για το δάγκ...


Διπλό «όχι» από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA στην έφεση που άσκησαν ο Λουίς Σουάρες και η Ομοσπονδία της Ουρουγουάης για το δάγκωμα του 27χρονου επιθετικού στον Τζόρτζιο Κιελίνι.
Η αρμόδια επιτροπή της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να μην «ελαφρύνει» την ποινή του φορ της Λίβερπουλ και έτσι θα παραμείνει ως έχει. Σύντομα, θα γίνει γνωστό και το σκεπτικό της απόφασης τόσο στον παίκτη όσο και στους ανθρώπους της Ουρουγουάης.
Η ουσία είναι πως ο Λουίς Σουάρες θα παραμείνει τιμωρημένος για τους οκτώ επόμενους αγώνες με τη «σελέστε», ενώ θα ισχύσει κανονικά και ο τετράμηνος αποκλεισμός από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Συν τοις άλλοις, θα καταβάλει και πρόστιμο 66.000 λιρών (82.000 ευρώ)!
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση