GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βεργέτης: Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις

Τη σιγουριά του ο Αστέρας Τρίπολης θα παρουσιαστεί έτοιμος για τη νέα πρόκληση του Europa League, κόντρα στη γερμανική Μάιντς ε...



Τη σιγουριά του ο Αστέρας Τρίπολης θα παρουσιαστεί έτοιμος για τη νέα πρόκληση του Europa League, κόντρα στη γερμανική Μάιντς εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της πρώτης ευρωπαϊκής νίκης των Αρκάδων και της πρόκρισης σε βάρος της Ροβανιέμι.

«Θα το παλέψουμε με τις όλες μας τις δυνάμεις. Είναι αγώνες πρόκληση, με κίνητρο που δεν χρειάζεται καν να μιλήσεις γι’ αυτό στους παίκτες. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έλληνας τεχνικός.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης...

- Για τα αισθήματα που γέννησε η προσωρινή ισοφάριση από τη Ροβανιέμι:

«Αγχωμένος, στεναχωρημένος, θυμωμένος. Το κακό είναι ότι αυτά είναι τα συναισθήματα που σου μένουν, όταν από εκεί που προηγείσαι 2-0 και παίζεις με δέκα παίκτες ισοφαρίζεσαι».

- Για το πού οφείλεται:

«Σίγουρα οφείλεται σε κάποια χαλαρότητα η ισοφάριση. Η ομάδα θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται με μεγαλύτερη ωριμότητα τέτοιες καταστάσεις. Το πήραμε αυτό το μάθημα. Έχουμε καλούς παίκτες και φιλοδοξία μας είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, ένα μείγμα παλιών και νέων παικτών».

- Για τη Μάιντς:

«Θα το παλέψουμε με τις όλες μας τις δυνάμεις. Είναι αγώνες πρόκληση, με κίνητρο που δεν χρειάζεται καν να μιλήσεις γι’ αυτό στους παίκτες. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση».

- Για την κατασκοπεία της:

«Θα ξεκινήσω σήμερα να την βλέπω. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με την Ροβανιέμι που δεν είχα την ψυχολογία να την δω νωρίτερα. Όταν κάνει σχέδια ο άνθρωπος, γελάει ο θεός. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμη η ομάδα για αυτή την πρόκληση. Θέλουμε να μπουν καλύτερα στην ομάδα και οι παίκτες που ήρθαν τελευταία».

- Για την παρουσία του κόσμου:

«Θεωρώ ότι αυτό εξαρτάται από εμάς. Αν τον κρατάμε ζεστό με εμφανίσεις και αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να αγκαλιάσουμε τον κόσμο».

- Για τις φιλοδοξίες του Αστέρα Τρίπολης στην Ελλάδα:

«Υπάρχουν κάποια στάνταρ που έχει δημιουργήσει ο Αστέρας. Το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όποιος λέει το αντίθετο ή είναι ψεύτης ή δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται ο Αστέρας. Όλοι όσοι δουλεύουμε εδώ έχουμε φιλοδοξίες. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να πάμε για το κάτι παραπάνω».

- Για την κατάσταση των ακαδημιών:

«Από τότε που ανέλαβα, έχουμε βάλει σε λειτουργία τις ακαδημίες για να υπάρχει συνέχεια. Ενδεχομένως να έχουμε αποτελέσματα εν καιρώ».

- Για το ενδιαφέρον ομάδων για τον Κουρμπέλη:

«Πιστεύω ότι θα μείνει».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση