GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εδώ Ορεστιάδα! Εδώ Ορεστιάδα! Ακούει κανείς;"

Γράφει η Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά Εκπαιδευτικός, συγγραφέας, κριτικός Τα φουγάρα σβήνουν στη Θράκη αλλά ανάβουν φωτιές εκείν...



Γράφει η Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά
Εκπαιδευτικός, συγγραφέας, κριτικός

Τα φουγάρα σβήνουν στη Θράκη αλλά ανάβουν φωτιές εκείνοι που επέλεξαν το σβήσιμό τους...
Δια της πλάνης , χάριν σκοπιμοτήτων άγνωστων εν μέρει-δημιουργήθηκαν σε καιρούς δύσκολους τα εργοστάσια με δαπάνες, επιμορφώσεις, υποσχέσεις, μόχθο και σήμερα με τις σοφιστείες που επινοήθηκαν για να εκμεταλλεύονται οι λίγοι τους πολλούς -αν δεν είναι έτσι γιατί επαγγέλλονταν για σειρά ετών τη σωτηρία των εργοστασίων-κλείνουν με την ευκολία που πετά κανείς ένα αυτοκίνητο για παλιοσίδερα!
Η Θράκη έχει λόγους άπειρους να διατηρείται ζωντανή. Στη Θράκη η υπαλληλοκρατία είναι ασύμφορη χωρίς παραγωγικές δυνάμεις!
Μας απογυμνώνετε από τα προνόμια που κάποτε μας παραχωρήσατε, μας παραμελείτε ,μας πετάτε στο καλάθι των αχρήστων, προκειμένου να κερδίσετε το στοίχημα που εσείς κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδας βάλατε με τους ξένους, αγνοώντας το λαό της Ορεστιάδας, του ακρόπρωρου της Ελλάδας, που τείνει χείρα βοηθείας, αγνοώντας το γεγονός της ερημοποίησης και της μονόπλευρης κατεύθυνσης για εξεύρεση λύσεων!
Ο Ν.Έβρου δεν έχει εσωτερικά σύνορα όπως ένας κεντρικός νομός, δεν είναι δυστυχώς παλιά Ελλάδα, έχει μία λύση ή να προστατευτεί ή να αποκάμει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση