GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλα ονόματα στο πλευρό της Πένυς Σκάρου με πολύ συγκινητικό τρόπο

Σχεδόν 20 ημέρες έχουν περάσει από το τρομερό ατύχημα που είχε η Πένυ Σκάρου, όταν την ώρα που οδηγούσε το μηχανάκι της, ασυνεί...



Σχεδόν 20 ημέρες έχουν περάσει από το τρομερό ατύχημα που είχε η Πένυ Σκάρου, όταν την ώρα που οδηγούσε το μηχανάκι της, ασυνείδητος οδηγός τη χτύπησε και την άφησε σε άσχημη κατάσταση... Παρόλα αυτά, η τραγουδίστρια δεν το «βάζει κάτω» και γεμάτη αισιοδοξία και δύναμη προετοιμάζεται για την επέμβαση τεχνητού μέλους που πρόκειται να υποβληθεί.
Το τεχνητό μέλος, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso κοστίζει το λιγότερο 100.000 ευρώ και γι’ αυτόν τον λόγο φίλοι και συνάδελφοί της θα πραγματοποιήσουν ειδική συναυλία για να μαζευτεί το χρηματικό ποσό.
«Ένα καλό μέλος φτάνει και τα 200.000 ευρώ, αλλά στην περίπτωση της Πένυς μάλλον θα επιλεγεί κάποιο που κοστίζει τα μισά χρήματα από αυτά.
Το θέμα είναι ότι οι γονείς της -ένα υπέροχο ζευγάρι που είναι γνωστό σε όλη τη Σάμο για τη φιλανθρωπική δραστηριότητά του- δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να ανταποκριθούν σε αυτό το τεράστιο κόστος, επειδή και αυτοί, όπως όλοι μας, έχουν χτυπηθεί από την οικονομική κρίση. Από την άλλη, η Πένυ είναι μια τραγουδίστρια στα πρώτα της βήματα, που έκανε ακόμη και τη σερβιτόρα για να βγάζει τα έξοδά της και δεν διαθέτει τις οικονομικές απολαβές άλλων φτασμένων συναδέλφων της.
Γι’ αυτό λοιπόν κάποιοι καλλιτέχνες που την αγαπούν, έχουν συνεργαστεί μαζί της και γνωρίζουν το ταλέντο της και τον αγώνα της, θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό της οικογένειάς της με μια συναυλία συμπαράστασης», αναφέρει άτομο από το κοντινό της περιβάλλον στο ίδιο δημοσίευμα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την συναυλία που θα πραγματοποιηθεί έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους ο δισκογραφικός παραγωγός της Μίλτος Καρατζάς, η τηλεοπτική παραγωγός Ανθή Τούμπη, ο Στέφανος Κορκολής, ο Πασχάλης, ο Ζορζ Πιλαλί, η Σοφία Αρβανίτη και ο Γιάννης Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση