GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράταση συνομιλιών για τα πυρηνικά με το Ιράν

Σε παράταση των διαπραγματεύσεων για ακόμη τέσσερις μήνες για να επιτευχθεί συμφωνία στο ζήτημα του ιρανικού πυρηνικού προγράμμ...



Σε παράταση των διαπραγματεύσεων για ακόμη τέσσερις μήνες για να επιτευχθεί συμφωνία στο ζήτημα του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος, συμφώνησαν το Ιράν και οι έξι παγκόσμιες δυνάμεις (Ηνωμένες Πολιτείες, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία και Κίνα).

Η παράταση δόθηκε καθώς υπήρξε αποτυχία για μια συμφωνία εντός της αρχικής χρονικής προθεσμίας που έληγε στις 20 Ιουλίου, λόγω «σημαντικών κενών» μεταξύ των δύο πλευρών, όπως έγινε επισήμως γνωστό.

«Εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικές κενά σε ορισμένα βασικά ζητήματα που θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο και προσπάθεια», ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωσή τους η επικεφαλής της Εξωτερικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κάθριν Άστον και ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Μοχάμεντ Γιαβάντ Ζαρίφ.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της παράτασης, ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια των επόμενων τεσσάρων μηνών, δηλαδή της χρονικής περιόδου διεύρυνσης των συνομιλιών, θα επιτραπεί στο Ιράν η πρόσβαση σε επιπλέον 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια από τα δεσμευμένα περιουσιακά του στοιχεία. Διευκρίνισε ωστόσο ότι οι περισσότερες κυρώσεις εναντίον της Τεχεράνης θα παραμείνουν εν ισχύ.


1 σχόλιο

  1. Τα γαμημένα ΜΜΕ της δόλιας διαπλοκής, εκτός από δεξιά, δοσίλογη προπαγάνδα, είναι και πλήρως ξενόδουλα και ξενοκίνητα, από τη Μέρκελ, τους Αμερικάνους και το Ισραήλ!

    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι συνέλληνας μ' αυτά τα δεξιά, πουλημένα, κατακάθια, ΖΩΑ!!

    Στην Ουκρανία τάσσονται ανοιχτά με τους Ναζί, τη Μέρκελ και το Στεητ Ντιπάρτμεντ!
    ΟΥΣΤ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΔΕΞΙΑ ΒΑΜΠΙΡ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΒΑΝ ΦΛΙΤ, ΖΩΑ, Ε ΖΩΑ!!!

    Στην Γάζα είναι με τους Ισραηλινούς, τα ξενοκίνητα ανθελληνικά δεξιά ζώα!
    (στα ΔΕΞΙΑ ΖΩΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ, ΜΙΣΗΤΑ ΠΑΣΤΟΚΙΑ!!!!)

    ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΣΚΑΪ, ΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ!
    ΣΒΗΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση